RSS

«ΕΡΩΤΙΚΟΝ» … και πάλι

20 Οκτ.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Διαβάστηκε , σχολιάστηκε , αγαπήθηκε και απέκτησε πολλούς … fans . Οι … κάποιες χιλιάδες bloggers , που δεν το διάβασαν , κρίνονται απλώς …. άτυχοι (ας πρόσεχαν) .
Ο λόγος , για το ποστ μου , «Βιβλίον καλούμενον ΕΡΩΤΙΚΟΝ» .
Μετά από βασανιστικές πιέσεις , απαιτήσεις , αξιώσεις και γενικώς μία διαρκή όχληση από τους αναγνώστες μου , επαναφέρω το θέμα , παραθέτοντας ένα ακόμα κομμάτι από το … λαοφιλές βιβλίο , … και άλλο μη ζητάτε ….όχι , όχι , …μη με πιέζετε …. μα τι φορτικοί που γίνεστε ώρες-ώρες …. τέλος πάντων … θα σας γράψω … πέντε – έξι ακόμα ….

Εκείνο , που είναι άξιο απορίας και μου προκαλεί κατάπληξη , είναι ότι , αγαπήσατε και συζητήσατε και σχολιάσατε το «ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΣΙΜΟ (ΜΑΓΙΑ) ΑΝΤΙΖΗΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ» , αλλά , κανείς , μα κανείς δεν αναρωτήθηκε , πως γίνεται να δεθείς από … τοιούτα μάγια … Τι δηλαδή ; Να υποθέσω ότι το ξέρατε ; … Μπα … δεν νομίζω . Απλά , απορροφηθήκατε τόσο από το ….»ΠΩΣ ΛΥΝΕΣΑΙ» που δεν σας έμεινε μυαλό για το «ΠΩΣ ΔΕΝΕΙΣ» . Επειδή όμως μπορεί να σας χρειαστεί (λέμε τώρα) κι αυτή η πολύτιμη γνώση …. σας την παραθέτω . Λοιπόν …. Φώτα παρακαλώ ….

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ (ΜΑΓΙΑ) ΑΝΔΡΑ ΑΝΤΙΖΗΛΟΝ ΣΟΥ
————————————————————–
Εαν σε καίγει έρωτας λαύρος δια αλλο-στεφανωμένην και εθέλεις να την κάμης να σιχαθεί τον άντρα τση και να σου … κάθεται μόλτο βιολεντιέρι και να την έχεις εδικήν σου και κτήμα σου , πάρε μετάξι κόκκινον και κάνναβιν ασπρισμένη και κλωστήν μελανήν και σμίξε τα και ειπέ : «Ως δένει ο ήλιος και η σελήνη και τα άστρη του ουρανού και τα κόκκινα και τα μαύρα και τα κάτασπρα των αερίων πνευμάτων , έντζι να ευρεθή δεμένος ο δείνα (το όνομά του) , με την δείνα (το όνομα της στεφανωτικής του) . Δένω τες νεύρες των γονάτων του και την βασιλικήν του φλέγαν την κινούσαν την αμαρτίαν του εις το κορμάκι τση και να μην ημπορεί να κινηθή . Δένω τον δείνα από κεφαλής έως ποδών και από Ανατολής έως Δύσεως , δένω τες 12 φλέγες , δένω τους 365 αρμούς , δένω τους 7 σφονδύλους χειρών τε και ποδών . Και η φλέγα η στυτική του και η ορθία του , οπου την εμπάζει και την εβγάζει εις το κορμάκιν τση , να δεθή και να ψυγή και να πέσει κατάπτυστη και καταγέλαστη , έως ότου θέλω εγώ ο …. (το όνομά σου) και μου γένεται όρεξις και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν» .
Κάνε ετούτον ημέραν κε’ (25η) της σελήνης , εάν ΔΕΝ πέφτει Παρασκευή ή Κυριακή και θα έχεις μεγάλο το όφελος .

Έτερον : Έλα αργά τα εξημερώματα εις το οσπίτιον του ανδρογύνου δια να προλάβεις επικείμενην συνουσίαν και βίνευσιν και αφού χορδίσεις την βήλον σου εις τον άνεμον , ειπέ τα εξής : «Παίρνω το αγριμίδιον λουρίον μου , παίρνω τες κόρδες μου , παίρνω το ραβδίον μου το Καϊνέ , πάω εις τα όρη και εις τα ύδατα της θαλάσσης και εις τον σχισμένον άνεμον Γρί μου και Νάχι μου εξημερωμένον , να εύρω τον Ασμοδαίον και Βεελζεβούλ εις το όνομα . Σιγή γραίας , βλυχή γερόντου , οσμή αίματος , όρη του Ζαβούκλη , θρύψαλλα της βήλου και πτεράκια χαρτούνια , ώ … σε δένω . Ανδρόγυνον αγαπημένον και έγχορδον , πτύω , γαρ , μαρ , ναχ , ναχ , δε , ββ , λε , λε , κβ , ρυ , ρυ , βερ , ρβ το Μέγα , ργ το Αίμα , ρδ το Φρικτόν , σαλ , τα αλκανά και στισιρίου . Εγώ δένω τον κι εσύ Βελζεβούλη σφίγγε . Ως δένει η νεραντζούλα τους αθούς , ετσά να δένω τον νουν του και την μέσην του . Βαρβάτος να πηγαίνει , μουνούχος να κατεβαίνει . Να του γαυγίζει και να μην του σφυρίζει . Να μισήσει , να σιχαθή την κλίνην , την οπήν , το ρυάκιον και το πηγάδιον . Να πέφτει και να μη σηκώνεται . Οπίσω του Χριστού και εμπρός του διαβόλου Γαραζαήλ , δένω τον Δείνα (το όνομά του) , αμήν» .
Είτα , κάμνε μαλακίαν τρεις βολές εις έν καλαμάκιν μέσα , και φύτευσέ το εις την πόρταν τους και εισε τρεις ημέρας , θα την έχεις κατάγυμνη , κατάνοιχτη και καταλειωμένη
, από τα ύγριά της δια σένα .

Αυλαία …..
———————————————————-
Καλέ …. ψιλοαγριεύτηκα …. Ευτυχώς , που δεν με …. ξενο-επιθυμεί κανείς …….. Πια .

=====================================
Μερικοί τίτλοι … άλλων κεφαλαίων του επιστημονικού αυτού πονήματος :
1. Πως να σου στύζει ο φαλλός ακαταπαύστως και τέλεια .
2. Πως να κάμνης πεισματικήν , να λιγώνεται δια το όνομά σου .
3. Ερωτικά αναθέματα και αρές (δια άνδρας τε και θήλεις) .
4. Εάν ο έρωτάς σου δια κάποιαν ή κάποιον , είναι ακατάδεχτος .
5. Δια να μην σε πιάνει κακόν ομμάτι , αγκαλά πάνυ εύμορφος και ευμελής (δια άνδρας και θήλεις)

….. Δεν ….άκουσα ….. Για πες το ξανά ….

 
17 Σχόλια

Posted by στο 20 Οκτωβρίου , 2007 σε Βιβλια

 

17 responses to “«ΕΡΩΤΙΚΟΝ» … και πάλι

 1. Adonios

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 09:41

  χαχαχα… μα είναι φοβερό!
  Οι οδηγίες χρήσης είναι κατατοπιστικές και… ανέφικτες 🙂
  Καλή σου μέρα Ριτς 😉

   
 2. stixakias

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 10:30

  Είτα , κάμνε μαλακίαν τρεις βολές…

  Άμα είναι να τρελλαθώ στη μαλακία μη σώσει και μου κάτσει.

   
 3. itelli

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 11:18

  Βουντού ΚΑΙ στην Ελλάδα;;;

   
 4. nik-athenian

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 13:41

  Πιο εύκολο είναι να στείλουμε με διαγαλαξιακή αποστολή τον αντίζηλο να εξαφανιστεί μέσα σε μια μαύρη τρύπα.
  Και άντε και τον δέσαμε τον αντίζηλο. Άμα ξεφυτρώσει κανένας Χουντίνι και τον λύσει, που να κρύψουμε μετά το τσουτσούνι μας!

   
 5. νατασσάκι

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 17:23

  Εξαιρετικό – κι αυτό!
  (τα λόγια από τα «ξόρκια», …………! )

  Τη συνέχεια, τη συνέχεια (θα τα κάνω συλλογή!)
  ειδικά το Ερωτικά αναθέματα και αρές (δια άνδρας τε και θήλεις) 😉

  (κοίτα τι έγραφαν, και τι έκαναν, στην πατρίδα μου, κάποτε!)

  Καλή εβδομάδα.

   
 6. Sotiris K.

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 18:32

  Και τι γίνεται αν ο αντίζηλος μένει σε … πολυκατοικία;

  🙂 🙂 🙂 🙂

  Είναι καταπληκτικά ..
  Συνέχισε!!!!

   
 7. ο Αναμοχλευτής

  21 Οκτωβρίου , 2007 at 21:10

  Αυτό το «Οπίσω του Χριστού και εμπρός του διαβόλου Γαραζαήλ» δεν μου καλαρέσει, να σου πω την αλήθεια. Κάτι υπονοεί που υποψιάζομαι πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου σύμφωνο με τις ελληνοχριστιανικές μας παραδόσεις. Ευτυχώς βέβαια που ο αναφερόμενος διάβολος δεν είναι ο Γαμαλιήλ, γιατί πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα θα παίρναν πολύ άσχημη τροπή για τον Μονογενή.

  Άσε που ακούγεται σαν εκείνο που λέγαν οι Γερμανοί νεοναζί στη δεκαετία του ’80: «οι Τούρκοι έχουν μπροστά τους ό,τι έχουν οι εβραίοι πίσω τους».

  ___________
  Τέλος πάντων, η ουσία του όλου κειμένου βρίσκεται στην εντολή για τις τρείς βολές. Γνώστης όπως φαίνεται της ανθρώπινης ψυχολογίας ο συγγραφέας υποθέτει ότι με τις τρεις μαλακίες θα ξεθυμάνη και θα του περάση. Αν πάλι δεν του περάση, έτσι κι αλλιώς μαλάκας είναι που κάθεται και κάνει αυτά που του γράφει στο βιβλίο.

   
 8. ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε

  22 Οκτωβρίου , 2007 at 06:48

  Πάλι με κάλυψαν οι προ-γράψαντες (αλλαγή στο σημερινό του «προλαλήσαντες» των φοιτητικών μου χρόνων). Κι όμως αγαπητές και αγαπητοί εν blog αδελφοί,νομίζω ότι πολλές φορές κάνουμε ή υπομένουμε πολύ «χειρότερα» για την κατάκτηση
  του αντικειμένου του πόθου μας. Μακάρι να πραγματοποιούνταν οι ευχές μας με συνταγές, και ας είναι και τόσο δύσκολες.
  Υ.Γ. Συγνώμη για το σχόλιο που προέκυψε σοβαρό. Θα επανορθώσω την επόμενη φορά.

   
 9. Composition Doll

  22 Οκτωβρίου , 2007 at 17:41

  Κυρία Σίλια, εμένα με ζηλεύει μία επειδή έχω ωραίο κώλο.

  Τι να κάμω;

   
 10. silia

  22 Οκτωβρίου , 2007 at 17:59

  @ Composition Doll
  Πολύ απλό και εύκολο γλυκειά μου ….
  Βγάλε τον … κορσέ , να γίνει άσχημος (ο κώλος , όχι ο κορσές).
  Αν … σφήνωσε και δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες , κάνε λιγη υπομονή , ώσπου να αναγράψω το πόνημα του Γιατρομανωλάκη : «Δια να μην σε πιάνει κακόν ομμάτι , αγκαλά πάνυ εύμορφος και ευμελής» …. Αν δεν μπορείς να περιμένεις , βάλε ματόχαντρο γαλάζιο …. Αν δεν βρίσκεις πουθενά , ματόχαντρο , βάλε γαλάζια κυλότα …. Αν δεν ξέρεις που πουλάνε γαλάζιες κυλότες , ρώτα τον Στιχάκια …. Αν ο Στιχάκιας πάλι κάπου εξαφανίστηκε , …. τότε …. κινδυνεύεις .
  Σε κάλυψα ;
  ———————————————
  Συγγνώμη προς όλους τους προλαλήσαντες , που δεν κράτησα σειρά απαντήσεων , αλλά η κοπέλα (η Composition) , είχε μεγάλο πρόβλημα και έχρηζε άμεσης απάντησης .

   
 11. silia

  23 Οκτωβρίου , 2007 at 00:04

  @ νατασσάκι
  Σε ποιον τα πουλάς πονηρούλα αυτά τα … περί συλλογής ; Κάποιον θέλεις να αναθεματίσεις εσύ … γιατί ; τι σου έκανε ; Αλλά τι ρωτώ; ….Καταλαβαίνω …. εσύ θέλεις , κι αυτός νυστάζει…. Άκου λοιπόν ένα καλό ανάθεμα που προτείνει ο Γιατρομανωλάκης :
  «Ως λειώνει το κηρίον εις την φλόγαν , ετσά να λειώσεις Σκύλλε και ….Πηδηχτή (sic) … Και να με εζητάς και να σε αποδιώχνω . Και να με ηθέλεις και να σε κυνηγώ με τις πέτρες , και να μην σου στέκομαι αμή να σε πατώ με το ποδαράκι μου και παρακαλεστά να με υλακτής , επτά νύχτες και επτά ημέρες …. Αρκτούρε και Βαρβατευμένε (super sic) , όπου σε καλώ και δεν μου έρχεσαι και σε αγρυπνώ και μου κοιμάσαι ….»
  Σ ί γ ο υ ρ ο …… Καρατσεκαρισμένο αυτό .

  @ Sotiris K.
  Αν ο αντίζηλος μένει σε … πολυκατοικία , απλά χρησιμοποιείστε την πρώτη προτεινόμενη λύση , αυτή με τα …. ορθοπεδικά κόλπα (γόνατα , πόδες , σφονδύλους , φλέγες …)
  Αλλά εσείς … κατάλαβα . Κολλήσατε στην β’ την πιο … extreme … Ε , τότε κάντε το μέσα σε ένα …. πλαστικό καλαμάκι του φραπέ και στερεώστε το στο ποδόμακτρο της εισόδου …. Άσε που πολλοί βάζουν και γλάστρες έξω από τα διαμερίσματα .
  Και βέβαια θα συνεχίσω … ο κόσμος … πεινάει …

  @ ο Αναμοχλευτής
  Τωρα ξέρεις τι μου θύμισες ; … Ξεκίνημα της Τριτης Δημοτικού καληωρα τέτοιες μέρες …γράφω την πρώτη μου Έκθεση , με τίτλο «Η Σημαία μας» …. Γράφω ότι ήταν να γράψω και καταλήγω με τον … δοξαστικό επίλογο : «Η Σημαία , είναι τόσο μα τόσο σπουδαία , που οι φαντάροι μας , την βάζουν πάντα , … μπροστά»
  Ξέρεις φίλε μου Αναμοχλευτά … Δεν με πείραξε τόσο η σφαλιάρα που έφαγα από την Κυρία , αλλά η μάνα μου , που έσκασε στα γέλια , όταν της το παραπονέθηκα ….

  @ ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε
  Υπενίσσεσθε φίλε μου ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν σχολιάσαμε , ή δεν ήμασταν αρκούντως σοβαροί στο παρόν ποστ ;
  Πλάκα κάνω φυσικά …. Χιούμορ ….
  Αν προσέξεις όμως καλά – καλά , θα δεις πως το χιούμορ , σε πολλά σημεία , παίρνει μια … πικρή γεύση .

   
 12. silia

  22 Οκτωβρίου , 2007 at 23:24

  @ Adonios
  Λοιπόν πλάκα πλάκα με το να ασχολούμαι με τις μαύρες , άσπρες , κόκκινες , πράσινες με πορτοκαλλί βούλες μαγείες , …. ήρθε μια (μαγεία) , και μου «έκατσε» …Ορίστε … ήδη ο φίλος Adonios , (που ειρήσθω εν παρόδω είναι και ευειδής όπως δείχνει το avatar του) με βλέπει και νομίζει , πως είμαι η Ριτς δηλαδή η ritsmas , δηλαδή η …. νεαροτάτη και ωραιοτάτη εκείνη κοπέλα με τη μαύρη τραγιάσκα στο μπλογκ http://www.ritsmas.wordpress.com .
  Magic !!! fascination !!! miracolo !!!

  @ stixakias
  Καλέ , δεν τρελλαίνει η μαλακία … Μόνο κουφαίνει

  @ itelli
  Τί θα πει : «Βουντού ΚΑΙ στην Ελλάδα;;;» παιδί μου ; Το Βουντού στην Ελλάδα γεννήθηκε … Αλλά όλα μας τα …. παίρνουν …
  Οι Άγγλοι , μας πήραν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα , οι Γάλλοι την Αφροδίτη της Μήλου , και οι Αφρικάνοι το καλό μας το … Βουντού ….
  Αλλά που θα πάει …. : Ας είναι καλά η νέα μας Κυβέρνηση . Ο Μιχάλης Λιάπης , εμαθα από έγκυρη πηγή ότι εδήλωσε πρόσφατα : Ο επόμενος μου προορισμός , θα είναι η …. Μαύρη Ήπειρος … απ’ όπου δεν θα επιστρέψω , αν δεν φέρω πίσω στην χώρα που το γέννησε , την Ελλάδα μας , το …. Βουντού μας …..
  Δεν με πιστεύεις ..ε ; ….Μικρόκαρδοι και άπιστοι … Σκωτσέζοι !!

  @ nik-athenian
  Ο Χουντίνι … πέθανε , και λένε πως κανείς δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επάξια ….
  Και σε τελική ανάλυση , αγάπη μου ….. δεν έχει και γούστο το ξενοπήδημα , αν δεν ρίξεις τις …. αδρεναλίνες σου …. Αν σου προσφέρονται όλα στο πιάτο με την αποστειρωμένη ασφάλεια του σπιτιού σου , …. μείνε στο …. σπίτι σου .
  Κάνω λάθος ;

   
 13. Adonios

  23 Οκτωβρίου , 2007 at 05:44

  είδες τι έγινε με τα μαγικά σου; Άλλα αντ’άλλων βλέπω!!!
  Καλημέρα 😉

   
 14. νατασσάκι

  23 Οκτωβρίου , 2007 at 05:46

  😆

  ακόμα γελάω με το…ανάθεμα, αλλά και με το πάθημα με τη σημαία (συγνώμη…!)
  Όχι καλέ, με…παρανοήσατε….δεν θέλω να ανθεματίσω κανένα….αλλά να υπάρχουν, για ώρα ανάγκης, λέμε τώρα…. 😉

  (μ’ αρέσει τρομερά η γλώσσα που είναι γραμμένα! Τόσα χρόνια, δεν είχα ξαναδιαβάσει τέτοιο κείμενο, με κρητικά ιδιώματα στην -σχεδόν-καθαρεύουσα..!)

   
 15. Μαρία

  23 Οκτωβρίου , 2007 at 09:59

  χαχαχαχαχα!!!! Άψογη η συνέχεια!!! 🙂 Τελικά καλά κάναμε και επιμέναμε! Μωρέ λες να τα κρατήσω σε αρχειάκι κρυφό για «κούφια η ώρα»; :-Ρ Καλημέρες 🙂

   
 16. Composition Doll

  23 Οκτωβρίου , 2007 at 20:29

  Κυρία Σίλια, υπήρξατε κατατοπιστικότατη. Σας μερσώ. Θα συνεχίζω να σας διαβάζω!

   
 17. silia

  24 Οκτωβρίου , 2007 at 14:28

  @ Adonios
  Είδες Αντώνιε , επιρρεπή και ευάλωτε εις τας μαγείας και τα ξόρκια και εις τας λοιπάς επικινδύνους δυσειδαιμονίας …. τί μπορεί να πάθει ένας αγνός και ανυποψίαστος νεαρός σαν κι εσένα ;
  Να … προσέχεις …
  Ακούς εκεί … «Ριτς»….. Πάω να καταπιώ ένα Lexotanil .

  @ νατασσάκι
  Ε , για ώρα ανάγκης λέω κι εγώ . Δεν είναι ώρα ανάγκης , να θέλεις …και ο άλλος να … νυστάζει ;
  ‘Οσο για την ιστορία με την Σημαία … έχει και τραγικότερη συνέχεια …. Η μάνα μου δεν φτάνει που ξεράθηκε στα γέλια , άρχισε να το διαδίδει και στις φιλενάδες της και όπου το ανέφερε , έπεφτε το γέλιο της αρκούδας …. μέχρι που αναγκάστηκα να ρωτήσω τον πατέρα μου να μου πει , μήπως και ήξερε την αιτία της γενικής θυμηδίας που προκαλούσαν τα περί της Σημαίας γραφόμενά μου …. Φαντάζομαι ότι κατέβαλε γιγάντια προσπάθεια για να μη χαχανίσει και μου εδήλωσε πολύ αυστηρά , ότι θα μου απαντήσει , όταν …. τελειώσω το Γυμνάσιο …. Στα 18 μου (6τάξιο το Γυμνάσιο) τοποθετούσε την κατάλληλη ηλικία για …. σεξουαλική διαπεδαγώγηση .

  @ Μαρία
  Να κάνεις αρχειάκι , βεβαίως , μη το χάσεις …. Κούφια η ώρα , παιδί μου …Κούφια η ώρα …. δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη ζωή …. Αν δηλαδή αύριο – μεθαύριο (λέμε τώρα) δεις τον «στεφανωτικό» σου , δεμένο στες φλέγες και στα γόνατα και στους σφονδύλους και τους αρμούς του , να του γαυγίζει και να ΜΗΝ του σφυρίζει …. να μη ξέρεις ότι κάποιος , ο γείτονας ας πούμε , ο κουμπάρος , ή έστω ο …Προϊστάμενός του σε … επιθυμεί κρυφά και ηθέλει να του κάθεσαι μόλτο βιολεντιέρι ;

  @ Composition Doll
  Έτσι μπράβο ….
  Και τώρα , που ηρεμήσατε …. πείτε μου σας παρακαλώ τί είναι αυτό το ΙΡ μου , που δύνασθε να το …. μπλοκάρετε κιόλας ; …. Σαν εφιαλτικό μου ακούγεται … Στοιχειώνει τα όνειρά μου και απειλεί την γαλήνη μου από τότε που διάβασα , ότι έχετε κατά νουν , αλλά και την δυνατότητα να το κάνετε

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: