RSS

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ … ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΘΕΝΗ

29 Μαρ.

Διαλέγεις μια μέρα , … όποια νά ‘ναι – αρκεί να είσαι άρρωστος , ή να μη μπορείς να πάρεις τα πόδια σου , ή να χρειάζεται να χειρουργηθείς επειγόντως (προστάτη οι άρρενες και ολοσωματικό λίφτιγκ οι θήλεις) και πας στο site της Βικιπαίδειας
Στην αριστερή μπάρα εντοπίζεις την επιλογή “τυχαία σελίδα”. Ο τίτλος από την πρώτη τυχαία σελίδα που θα σου τύχει , είναι το όνομα του υπέρλαμπρου , υπερεξοπλισμένου , νεοπαραδοθέντος σε …. δημόσια χρήση , Νοσοκομείου του ΕΣΥ …. Ο τίτλος από την δεύτερη τυχαία σελίδα θα είναι το όνομα του … Διοικητού Manager , που θα το διευθύνει . Oι τίτλοι από τις 11 επόμενες τυχαίες σελίδες είναι , μ-ε-ρ-ι-κ-ά … μόνο από τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν αυτό το Νοσοκομείο – Τομή στο ΕΣΥ – καθώς και κάποια στοιχεία της λειτουργίας του … Βέβαια το «11» , είναι ένας πολύ «φτωχός» αριθμός , για να μπορέσει να σας δώσει το … μέγεθος αυτής της μεγαλειώδους προσφοράς , από την … «ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΕ» , αλλά αρκεστείτε σ’ αυτά , διότι αφ’ ενός μεν … επείγεστε για το χειρουργείο , αφ’ ετέρου … έτσι τα βρήκαμε κι έτσι θα τα πορέψουμε , εμείς οι … ευπειθείς και παιχνιδιάρηδες μπλόγκερ(ς) ….

Πάμε λοιπόν :
ancient_parchment_scroll.jpg
Ναι … ναι … Καλά καταλάβατε … Είναι το όνομα του Νέου Ευαγούς Ιδρύματος ….. «Καισαροπαπισμός».… Ένας κόμπος μου κάθεται στο λαιμό … Τα μάτια μου είναι φλογισμένα και τσούζουν (άντε να μην πω , σαν τί….) … Είμαι καρα-συγκινημένη …. Κανονικά , πρέπει κι εσείς , που το διαβάζετε , να είστε καρα-συγκινημένοι …. Τρία χρόνια καθυστερούσε ο Υπουργός , το κόψιμο της κορδέλλας του … Ευαγούς , προκειμένου να … εμπνευσθεί κάτι τόσο μεγαλόσχημο , που να χαρακτηρίζει το Νοσοκομείο – Τομή στο ΕΣΥ …. Και καθυστέρησε τόσο πολύ , όχι γιατί είναι κανένας … αμόρφωτος σαν την κυρία Ψιλικατζού , που την φωνάζανε «Αμόρφωτη – αμόρφωτη» κάτι άλλες κυρίες (πράσινες απ’ το κακό τους) στην Καβάλα , αλλά γιατί συνάντησε την σθεναρή αντίδραση του Μακαριστού (Θεός σχωρέστον) , που με ΤΙΠΟΤΑ , δεν δεχόταν … σύνθετη ονομασία , που να περιέχει τον όρο «Παπισμός» , όσο …. ζει (ζούσε) . (Προτάθηκαν τα : «Καισαροπατριαρχισμός » και «Καισαροαρχιεπισκοπισμός» , αλλά αυτά δεν τα ήθελε , πλέον ο Υπουργός , γιατί , λέει , δεν θα … χωρούσαν στην … ταμπέλα ….

Αλέξιος Γ’ ...Μanager ….. Μάλιστα … Ε ;…. Ε ;… τί ; δεν καταλάβατε ;;; … Όχι ;;; Ααααα!!! σας έμπλεξε , εκείνο το «Γ'»…. Αφήστε το το Γ’ Είναι για ξεκάρφωμα … Αλέξιος …. Αλέξης …. Όχι Κούγιας καλέ … τί Κούγιας …. πάει αυτός , είναι πια ντεμοντέ από τότε που τον περιέλαβε ο Λάκης … Πιο νέος … Πιο ωραίος … Πιο … ρόζ (όχι DVD, βρε) ….Α , γειά σου , εσύ στο βάθος … το βρήκες … Τσίπρας …. ε… τί λέμε τόση ώρα ;… Διοικητής – Manager , του ΥπερΝοσοκομείου , ο Αλέξης Τσίπρας , τίτλος και θέση παραχωρηθείσα από την Κυβέρνηση της ΝΔ στον εν λόγω νεαρό , ως ανταμοιβή , για την … συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ , που κατάφερε με το ωραίο του χαμόγελο και τα τραγανά του νιάτα …. Η …. «Κυβέρνηση … ευγνωμονούσα» , που λένε ….

Και :

Τρεμπεσίνα (εμβατήριο) : Το εντελώς (λέμε) μοντέρνο Νοσοκομείο , έχει από κατασκευής ενσωματωμένη ηχητική εγκατάσταση , που θα μεταδίδει όλες τις ώρες τις ημέρας (και της νύχτας) , και σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους (μηδέ των WC εξαιρουμένων) , τό εν λόγω …. εμβατήριο …. Την ιδέα , είχε η πρωθυπουργική σύζυγος Νατάσσα , η οποία λέει , βαρέθηκε να ακούει συνέχεια , τα λαϊκά της Άντζελας (που βάζαν οι λαϊκούρες νοσοκόμες) , στις … ατέλειωτες ώρες του Χειρουργείου αφαίρεσης δερματικών ογκιδίων στις οποίες και … ειδικεύεται . Λέγεται , πως αναγκάσθηκε , να … μετέλθη ειδικών … σεξουαλικών κόλπων , για να … μεταπείσει τον πρωθυπουργό , ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω , είναι ένθερμος fun της Άντζελας ….

Ανώνυμο μπάγκος (Τσάγκος Αρχιπέλαγος) (;!) : Τι σημαίνει αυτό ;; Είναι πολύ απλό … Ο κος Αβραμόπουλος , κ-α-ι-ν-ο-τ-ο-μ-ε-ί , καταργώντας το … περίφημο «φακελλάκι» …. Μάλιστα … καλά ακούσατε … Καταργεί βασικά το όνομα (δεν θα λέγεται πιά «τρισκατάρατο φακελλάκι» , αλλά «ανώνυμο μπάγκος – Τσάγκος Αρχιπέλαγος» … έτσι , για ξεκάρφωμα … συνθηματικά) , αλλά καταργεί ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ …. Τέρμα πια … Δεν θα δίνετε ΕΣΕΙΣ φακελλάκι στον γιατρό , αλλά ο γιατρός θα δίνει σε εσάς ένα φακελλάκι (και φυσικά πριν σας εξετάσει ή σας χειρουργήσει – δεν είναι και βλάκας) , όπου εσείς θα τοποθετείτε μέσα το … συμφωνηθέν ποσό …. Αυτό κι αν είναι προοδευτισμός … Η Κυβέρνηση , στηρίζει πλέον το νέο φακελλάκι του γιατρού , γιατί φίλοι μου , το φακελλάκι είναι … θεσμός στην Ελλάδα και δεν πρέπει να παρασύρεστε από κάτι αριστεριστές (φτου κακά στο στόμα μου) γιατρούς , που έχουν παρεισφρύσει στους κόλπους του ΕΣΥ , με την ανοχή της φιλολαϊκής μας Κυβέρνησης και α-ρ-ν-ο-ύ-ν-τ-α-ι , (άκουσον – άκουσον) να πάρουν φακελλάκι …. Εξυπακούεται πως … συγγενείς μέχρι και τρίτου βαθμού , με … εισαγγελείς , δικηγόρους , αστυνομικούς και το δίδυμο Τριανταφυλλόπυλος – Ευαγγελάτος , αποκλείονται εκ των πραγμάτων από το να νοσηλευθούν στο υπερπολυτελές νέο Νοσοκομείο του ΕΣΥ ….. Ας πρόσεχαν …. Εξυπακούεται ακόμη , πως ο γιατρός θα σας δίνει και ένα δεύτερο παρόμοιο φακελλάκι μετά την εχείρηση , για να σας … κόψει τα ράμματα … Αμ πως …. doctor_holding_blank_card.jpg

99 πΧ Αυτό , είναι το μεγάλο προσόν του ΥπερΝοσοκομείου …. Είναι κοντά σας … δίπλα σας …. μεσ’ την μούρη σας … μεσ’ στα πόδια σας (ουάου!!!) ….. ώστε να …. ΜΗΝ καθυστερεί το ΕΚΑΒ να έρθει να σας παραλάβει …. Μόλις …. 99 παλιοχιλιόμετρα από την πόρτα σας …. Ποιανού πόρτα ; … Του καθενός σας …. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός με έξαψη και υπερηφάνεια – χωρίς προκατάληψη ….
Καλέ μου Κύριε Υπουργέ Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (ας … καγχάσουμε όλοι μαζί) , θέλω να σου πω κάτι … Θέλω να σου αφιερώσω το εξής σοφό ρητό : «Το ότι είσαι έξυπνος , δεν σημαίνει ότι λες και την αλήθεια» …. Τέλος , μ’ αυτό (συγχίστηκα) .

52 Ευρώπ(ουλα)η : Τόσο θα κοστίζει (52 ευρώπουλα) το κάθε πάτημα κουμπιού στα χιλιάδες ασανσέρ , που θα σας … ανεβοκατεβάζουν στους πολυάριθμους ορόφους του , για να πάρετε τις μικροβιολογικές σας εξετάσεις , να κάνετε τις αξονικές σας , να πληρώσετε στο λογιστήριο τους λογαριασμούς σας , να πιείτε έναν … ρημαδο-καφέ στο κυλικείο του …. Πριν χαχανίσετε , σας πληροφορώ , πως το υπερσύγχρονο Νοσοκομείο στερείται παντελώς … κλιμάκων …. (Αυτό μεταφράζεται : ΔΕΝ έχει , πουθενά… σκάλες)

Ιππολύτη (Μυθολογία) image10.jpg : Πρόκειται για την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγούς …. δηλαδή για την … επικεφαλής όλων των Νοσηλευτριών . Το αξίωμα αυτό , το παίρνει πάντα η … γηραιότερη των νοσηλευτριών , εξ ού και η καταγωγή της από την Μυθολογία . Η συγκεκριμένη , εντελώς πρωτοποριακή Διευθύνουσα αδελφή , εφαρμόζει στο παρόν Ίδρυμα την … Ζώνη με … ζαρτιέρες στην στολή , για όλες τις αδελφές Νοσοκόμες . Της έμεινε απωθημένο από την … Αρχαιότητα , τότε , που της έκλεψε την ζώνη , ο Ηρακλής .

Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία της Ρωσίας 350px-Otma1914recep.jpg : Πρόκειται , για την επικεφαλής των Αναισθησιολόγων , μια κ-α-τ-α-π-λ-η-τ-ι-κ-ή … Αναισθησιολόγος , Ρωσικής καταγωγής , που σε ναρκώνει με … φρούδες υποσχέσεις , σε υπνωτίζει με το διεισδυτικό της βλέμμα (θηλυκός Ρασπούτιν)…. σε αναισθητοποιεί με … ρόπαλο και σε ξυπνάει με … ουρλιαχτά , ή με ψηφιακό ξυπνητήρι … Μεταξύ μας … Δεν την λένε Αναστασία , ούτε είναι Δούκισσα , αλλά είναι εντελώς ψώνιο , και την φωνάζουν όλοι έτσι …

Θωμάς Ακινάτης (Doctor Universalis) : Ό,τι καλύτερο διαθέτει το καμάρι του ΕΣΥ … Ένας … u-n-i-v-e-r-s-a-l-i-s -(ήτοι , διεθνής) γιατρός , που τα … κάνει όλα … σε ένα … Και εξωτερικά ιατρεία , και υψηλού επιπέδου πολύωρη πρωινή επίσκεψη , και 32 με 33 ενεργείς εφημερίες τον μήνα , και χειρουργεί , ακατάπαυστα , και σε κάνει πάντα καλά , και σου μιλάει όμορφα και με μεγάλη υπομονή , και ΔΕΝ σου παίρνει (δίνει) φακελλάκι , και ενημερώνει συνέχεια και με υπερβολικές λεπτομέριες τους συγγενείς σου για την πορεία της νόσου σου , και είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη (εντάξει , το παραδέχομαι …. ηλίθιο , ενίοτε) …. και πάνω απ’ όλα , άνθρωπος …. Και καλός γιατρός και άνθρωπος ….. Άγιος …. Άγιος άνθρωπος … τι να πω ;….

Νίκος Ζαχαρίου (βαθύφωνος – συνεργάτης της Μ. Κάλλας) : Καλά .. Έ …. τα ρέστα σας , παρακαλώ , εδώ … Ένας λαμπρός επιστήμονας , ο οποίος , αφού … αυτοχειρουργήθηκε (φάτσα στον καθρέφτη … στις φωνητικές του χορδές) και έγινε αυτό που έγινε δηλαδή «βαθύφωνος – συνεργάτης της Μ. Κάλλας» , διορίστηκε επικεφαλής της ΩΡΛ κλινικής του νέου Νοσοκομείου , για να κάνει και άλλους ανθρώπους …. βαθύφωνους ….Για να σε κάνει …»συνεργάτη της Μ.Κάλλας» στον άλλο κόσμο δηλαδή , θα σου πάρει κάτι παραπάνω , αλλά βάζει και ένα (μικρό) ποσοστό , για τα …. έξοδα κηδείας …. Δεν είναι λίγο … έ ;…

Nara Shikamaru image008.gif : Το καμάρι των Διοικητικών και δη των Οικονομικών Υπηρεσιών του νοσοκομείου …. Ο Διευθυντής πασών των … Ακτινολογικών Υπηρεσιών …. ήτοι , ακτινογραφίες , ακτινοσκοπήσεις , ακτινοβολίες , αξονικές , μαγνητικές , ηπέρηχοι , διακτινισμοί στο Διάστημα και σε τόπους μαγικούς .. ονειρεμένους … Εξ …. Ιαπωνίας , ορμώμενος , σχιστομάτης , κοντός (αλλά ξέρετε τί λένε για τους κοντούς – συγγνώμη , παρασύρθηκα) , με κοφτή προφορά και …. γεμάτος ασημένια …. κοσμήματα …. Ναι καλοί μου άνθρωποι … Κοσμήματα . Διότι ο εν λόγω Ιάπων επιστήμων , επινόησε (η ανέχεια τον ώθησε σ ‘αυτό) τον τρόπο , να ενισχύσει το πενιχρό του εισόδημα …. Πως λέμε ότι κάποιος , βγάζει από την … μύγα , ξύγκι ;;; … Έ , αυτός , βγάζει από τις ακτινογραφίες …. ασήμι … Καλέ , … μα την Παναγία σας λέω … Το είπε και ο Ευαγγελάτος προχθές στην TV … Ασήμι , για να φτιάχνει , δαχτυλίδια (η εικονιζόμενη ακτινογραφία , είναι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ) και άλλα κοσμήματα , αλλά και ασημένιες φοντανιέρες , πορτατίφ , σαμοβάρια , και … ασημένιες σφαίρες για τους …. Λυκάνθρωπους του ΕΣΥ (και όχι μόνο ) .

Αχιλλέας AchillesH.gif : Ο καλύτερος … Ορθοπεδικός , που συναντήσατε ποτέ σας , στην διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας …. Όλα τα σφάζει … όλα τα μαχαιρώνει . Εντάξει , δεν λέω … λίγο «σέρτικος» … (καυγατζής – πώς να το πω; …) αλλά πρωτοποριακός επιστήμων …. Ειδικευμένος στις … ολικές αρθροπλαστικές – αντικαταστάσεις πτέρνης (φτέρνας) …. Ξέρει αυτός , από τέτοιον καημό …


Ένα τραγούδι του πάγου και της φωτιάς : Για όποιον απορεί , τί ακριβώς είναι αυτό το τελευταίο , και τί σχέση , έχει με το περίφημο αυτό ποστ για την ….τομή , που επιχειρείται στο ΕΣΥ , έχω να σας πω , πως …. όλο αυτό το μακροσκελές κείμενο (το οποίο όμως , σας συμβουλεύω ….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ , και μην το προσπερνάτε) , είναι ακριβώς ένα τραγούδι του πάγου και της φωτιάς …. Γιατί ενώ σου έρχεται να γελάσεις (λέω εγώ τώρα) …. απ’ την άλλη μεριά σου κατεβαίνουν δάκρυα …. Κάτι σα … σκωτσέζικο ντουζ , ένα πράμμα . Γιατί , το Εθνικό Σύστημα Υγείας , έτσι όπως , το κατάντησαν (και το καταντήσαμε – δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω) , είναι ένα Σύστημα , που σου προκαλεί στην καλύτερη των περιπτώσεων , γέλια και … όχι στην χειρότερη , αλλά σχεδόν ΠΑΝΤΑ …. δάκρυα .

——————————————————

Σας ορκίζομαι στην … έκπαγλο καλλονή μου (ομορφιά μου) και στα … τρυφερά και πολύτιμα νιάτα μου , πως τα λήμματα της Βικιπαίδειας , που χρησιμοποίησα , είναι αληθινά και έτσι ακριβώς , μου βγήκαν στο «πάτημα» του … τυχαίου (την σειρά άλλαξα λίγο) .
Επίσης θέλοντας να προλάβω , διάφορες «κακίες» σας του στυλ «Δεν είναι ακριβώς έτσι το μπλογκοπαιχνίδι» , σας πληροφορώ ότι παρασύρθηκα από τον , Allu-Fun-Marx , που ήταν ο πρώτος (που αντιλήφθηκα εγώ τουλάχιστον) και , που ….. (άντε να μην πω τί το έκανε το μπλογκοπαιχνίδι) και όμως , δεν διαμαρτυρήθηκε ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ….

Πάρτε …. Νοσοκομείο , να έχετε  … για μια ώρα ανάγκης .

 

33 responses to “ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ … ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΘΕΝΗ

 1. faros

  30 Μαρτίου , 2008 at 00:12

  Σιγά μην πάμε σε ένα νοσοκομείο που έχει τίτλο ένα … πάπα και ένα … καίσι!!!!!!
  (καϊσαρο-παπισμό δεν το λες;;;;;)

   
 2. μούργος

  30 Μαρτίου , 2008 at 01:03

  δεν ξερω τι λεει ο φαρος, αλλα εμενα μου εμπνεει μια εμπιστοσυνη (και 2 θα ελεγα , αλλα δεν θελω να γινω υπερβολικος). 😆
  και αν σκεφτει κανεις τι κυκλοφορει και στα κανονικα (χασαπικο «τα 7 αδελφια και και οι 5 αδερφες-νοσοκομες-)………

   
 3. ερμία

  30 Μαρτίου , 2008 at 10:38

  γιατί τα βλέπω όλα μαύρα;..
  λογικά πρέπει να φταίει αποκλειστικά η αλλαγή τής ώρας..

  (απολαμβάνω το χιούμορ σου που δεν το επηρεάζει καμμιά σκοτεινιά)

   
 4. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 10:55

  @ faros
  Δηλαδή , ποιο από τα δύο σε ενοχλεί ; Το «Πάπας» ή το ….. Δεν είναι «καΐσι» … από το «Καίσαρ» βγαίνει ….
  Και … μην απαξιώνεις ποτέ ένα Νοσοκομείο (λέμε τώρα) του ΕΣΥ … μόνο και μόνο από το όνομα του…. ποτέ δεν ξέρεις ….
  ——————————–
  Λοιπόν , την λέξη «καΐσι» , είχα χρόνια να την ακούσω .

   
 5. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 11:01

  @ μούργος
  Εύγε , Μούργο , με την «μια» , τις «δυό» , τις «τρεις» , …. τις «δεκατρείς» εμπιστοσύνες σου … Εσένα , θα σε θυμάμαι , όταν θα …. πάρω από τον Τσίπρα , την Διοίκηση και την Διαχείρηση του … Ευαγούς αυτού Ιδρύματος …. Τί στο καλό … μια ζωή , ΝΔ θα έχουμε ;;; ….
  …. Βρε , λες ;;;

   
 6. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 11:13

  @ ερμία
  Όταν λες … «μαύρα» ; … τί εννοείς ;
  Κυριολεκτείς , ή μιλάς μεταφορικά ;
  Γιατί αν κυριολεκτείς , έχουμε και …οφθαλμίατρους στο ΕΣΥ (….ενίοτε) . Αλλά αν μιλάς μεταφορικά , … ζόρια τα πράγματα .
  ———————————-
  ‘Οσο για το :
  (απολαμβάνω το χιούμορ σου που δεν το επηρεάζει καμμιά σκοτεινιά)
  έχω να σου πω , πως , κάποτε , παλιά οι «σκοτεινιές» (μεταφορικά , πάντα) , με … τσάκιζαν , με πονούσαν αφόρητα …. Ζώντας όμως … συνηθίζεις . Προσαρμόζεσαι …. Δεν συμβιβάζεσαι (αυτό μην το κάνεις ποτέ – ή σχεδόν ποτέ-) , αλλά προσαρμόζεσαι ….
  Και σε τελευταία ανάλυση , τί μπορεί να διαλύσει μια «σκοτεινιά» , καλύτερα από ένα … φωτεινό χαμόγελο ;…
  Το χιούμορ , μακραίνει την ζωή , φρεσκάρει την επιδερμίδα , ανεβάζει την libido (καρατσεκαρισμένο αυτό) , και «φέγγει» στα σκοτάδια μας (πχ, τί κάναμε στις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ ; λέγαμε ανέκδοτα … όταν δεν βρίζαμε , δηλαδή)

   
 7. ο Αναμοχλευτής

  30 Μαρτίου , 2008 at 11:55

  Όλα αυτά καλά και άγια σαν τον Ακινάτη, που διάβασα παραπάνω, όμως ένα έχω να σας ειπώ…

  Κάτω τα χέρια από την Άντζελα, που στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχει ανάγκη νοσοκομείων, αφού ούτε από προστάτη πάσχει -και μάλλον δεν προβλέπεται και στο μέλλον- ούτε και λίφτιν της χρειάζεται, αφού κατά δήλωσίν της τρέφεται με… είδη υγιεινής.

  ___________
  Παρεμπιπτόντως, γνωρίζετε πως λέγεται κατά τη γνώμη της Απόλυτης Λαίδης στα γαλλικά η «νύχτα»;

   
 8. Allu Fun Marx

  30 Μαρτίου , 2008 at 13:02

  Nαι…Πάντα ονειρευόμουνα να χειρουργηθώ υπό τους ήχους του εμβατηρίου Τρεμπεσίνα… Μόνο που υπάρχει ένα αδιέξοδο. Για να απολαύσω κι εγώ ο ασθενής το εμβατήριο αυτό, θα πρέπει να μου κάνει τοπική αναισθησία η αναισθησιολόγος μεγάλη δούκισσα Αναστασία. Γίνεται;
  Αν γίνεται, εκτός από διπλό «ανώνυμο μπάγκος» θα στείλω και άνθη στην κυρία.
  🙂

   
 9. Кроткая

  30 Μαρτίου , 2008 at 17:53

  😆

  έτσι δεν θα χρειάζεται να καταφεύγουμε στα εξωτερικά για να βρούμε την υγειά μας!!

   
 10. μούργος 2

  30 Μαρτίου , 2008 at 18:15

  καλα, Σιλια, μη το δεσεις και κομπο αυτο που ειπα.
  χαριν αστειου το ειπα!!!! 😆 😆

   
 11. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 18:41

  @ ο Αναμοχλευτής
  ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ;;;….
  ΑΠΛΩΣΑ ΕΓΩ , ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ;;;….
  Να με κάψει σύσσωμο το … 12άθεο και ο … Άγιος «προστάτης» πασών των αοιδών …. αν είπα κάτι κακό για την εν λόγω … υγιεινίστρια και γαλλομαθή καντσονετίστρια σαντέζα πριμαντόνα . (μη με ρωτήσεις τί είναι αυτό …. Ξέρεις) .
  ——————————-
  Ωστόσο βρε παιδί μου … μου βγαίνει μεγάλη απορία ….. Τον …. «μπιντέ» , τον καταπίνει αμάσητο ;…. ή του δίνει και καταλαβαίνει ;…
  ——————————–
  Και επειδή , δια της γραφής , είναι αδύνατον να αποδώσω επακριβώς το … αξάν της Λαίδης στην γαλλική εκδοχή της λέξης «νύχτα» …. θα σου απαντήσω , μέσω …. MSN …. ή τηλεφωνικά …..

   
 12. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 18:58

  @ Allu Fun Marx
  Φίλε , Allu :
  Τίποτε δεν αποτελεί … αδιέξοδο για μια Αναισθησιολόγο του ύψους της Μεγάλης Δουκίσσης πασών των Ρωσιών Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας (όχι αυτό το τελευταίο , είναι από άλλο … ποστ) . Όλα μπορεί να τα καταφέρει η εν λόγω επιστήμων και δεν το κάνει ούτε για το … διπλό “ανώνυμο μπάγκος” , ούτε για τα άνθη , αλλά γιατί … εξιτάρεται υπερβολικά , όταν ένας οπαδός του ΚΚΕ , την αποκαλεί «μεγάλη δούκισσα Αναστασία της Ρωσίας» . Στην ανάγκη, προκειμένου να ακούς το αγαπημένο σου εμβατήριο , μπορεί και να χρησιμοποιήσει την νέα μέθοδο Νάρκωσης , που συνίσταται σε … γερό δέσιμο πάνω στην χειρουργική κλίνη με σχοινιά , φίμωμα το στόμα με λευκοπλάστ και …. χειρουργείσαι , χωρίς καθόλου αναισθητικό …. Αρκεί , να την αποκαλέσεις «Δούκισσα» …. Είπαμε … είναι ψώνιο .
  ————————————–
  Άσχετο : Εσύ γιατί θέλεις να χειρουργηθείς ; Έχεις πρόβλημα με τον … προστάτη σου ;

   
 13. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 19:06

  @ Кроткая
  Καλέ … είσαι σοβαρή ;… Τι «να καταφεύγουμε στα εξωτερικά για να βρούμε την υγειά μας!!» , μου λες ;;; … Εδώ με κόπο κρατούν στα σύνορα οι ειδικές δυνάμεις των ΜΑΤ , τα στίφη των Ευρωπαίων ασθενών , που θέλουν να εισβάλλουν στον τόπο μας , για να χειρουργηθούν στο αστεράτο Νοσοκομείο μας …. Έμαθαν βλέπεις και ότι ο Ζαχόπουλος (αχ , που τον θυμήθηκα κι αυτόν τώρα ; ) , στα Ελληνικα Νοσοκομεία του ΕΣΥ , νοσηλεύθηκε και από ….»κιμάς» στον ακάλυπτο , ξανάγινε άνθρωπος , με … χέρια … με πόδια … και με …. άλλα καλά .

   
 14. silia

  30 Μαρτίου , 2008 at 19:16

  @ μούργος 2
  Ποιο , να μην δέσω κόμπο ; αυτό που είπες για τις δύο … εμπιστοσύνες ;
  Τι ;;;… μόνο μια (αριθμητικά 1 !!!) εμπιστοσύνη σου εμπνέει ένα Ελληνικό Νοσοκομείο ; Με πληγώνεις Μούργο … πληγώνεις και τον Υπουργό και ολόκληρη την … Κυβέρνηση …. και αυριο – μεθαύριο , που θα χρειαστείς εκείνη την επιδότηση για να το Εθνικό πάρκο , που ονειρεύεσαι να φτιάξεις για να κλείσεις μέσα τις κουκουβάγιες , τις κουρούνες , τις ορχιδέες και τα σπαράγγια σου , να δώ με τι μούτρα θα πας να την ζητήσεις ….

   
 15. μούργος 3

  30 Μαρτίου , 2008 at 19:27

  Σιλια, στα μπλογκ ειμαι λαμογιο!! 😀
  στη ζωη….. αστα να πανε.
  μια και ειπες για επιδοτησεις και παρκα κ.λ.π. , ετυχε να ασχοληθω απο τους πρωτους στην ελλαδα με κοινοτικα προγραμματα (2ο κουπουσου και μετα, το 1ο πηγε ολο απατο-ΜΟΠ-).
  ναξερες τι θα μπορουσα να κανω και τι λεφτα να βγαλω. (εβγαλαν αλλοι απο μενα)
  η wordpress δικη μου θα ηταν και φυσικα το λογκο της θα ηταν ο μουργος! 😆

   
 16. γητεύτρια

  30 Μαρτίου , 2008 at 21:19

  Εξαιρετικό το χιούμορ, όταν φυσικά το βλέπεις αποστασιοποιημένα και υγιής! Κάτω από άλλες συνθήκες είναι να κλαις με μαύρο δάκρυ.

  Κι επίσης, πώς λέει η λαίδη τη νύχτα στα γαλλικά; :)))))) Γελάω εκ των προτέρων.

  Είναι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη που έχει το προνόμιο ν’ αγναντεύει τον Ατλαντικό από μπαλκόνι στην Κρήτη(βόρεια-νότια, ουδεμία σημασία έχει), διαβάζοντας τον αγαπημένο της «ποιητή» Νίκο καζαντζάκη! 😉

   
 17. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 01:01

  @ μούργος 3
  Mε … χάλασες τώρα … Δηλαδή έχασα την ευκαιρία (κι εγώ και οι … χιλιάδες αναγνώστες μου) , να πληκτρολογούμε το : http://silia.mourgospress.com ….. ??? … Tί κρίμα …
  Άντε βρε , … μη στεναχωριέσαι … Αν είχες την wordpress . δεν θα είχες χρόνο να φωτογραφίζεις τις … κουρούνες , πότε κατέβηκαν να φάνε , πότε τρόμαξαν και πέταξαν , πότε κατούρησαν κλπ …
  Αλήθεια … άσχετο : Κατουράνε οι κουρούνες ;

   
 18. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 01:10

  @ γητεύτρια
  Κοίτα … δεν είναι τυχαίο , ότι στο τέλος των «τυχαίων» πατημάτων στην Βικιπαιδεια , μου έτυχε το «ένα τραγούδι του πάγου και της φωτιάς » και μου έδωσε την ευκαιρία να γράψω αυτό το : «Γιατί ενώ σου έρχεται να γελάσεις (λέω εγώ τώρα) …. απ’ την άλλη μεριά σου κατεβαίνουν δάκρυα …. Κάτι σα … σκωτσέζικο ντουζ , ένα πράμμα . Γιατί , το Εθνικό Σύστημα Υγείας , έτσι όπως , το κατάντησαν (και το καταντήσαμε – δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω) , είναι ένα Σύστημα , που σου προκαλεί στην καλύτερη των περιπτώσεων , γέλια και … όχι στην χειρότερη , αλλά σχεδόν ΠΑΝΤΑ …. δάκρυα .» .
  ———————————
  Και πρέπει να ξέρεις , πως επίτηδες τσιγκλίζω τον Αναμοχλευτή και του παριστάνω την … παντογνώστρια … Ιδέα δεν έχω , γενικά από … Γαλλικά … Πολύ δε περισσότερο , το πώς μπορεί να λέει η Λαίδη την «νύχτα» , γαλλιστί ….. Αν και …. το ψιλο-ψυλλιάζομαι ….

   
 19. μούργος 4

  31 Μαρτίου , 2008 at 01:12

  Σιλια, τωρα που το λες εχεις δικιο.
  πιο ωραιο ειναι το wordpress 😆
  υ.γ.
  ολα τα πτηνα κανουν παραλληλα και τις δυο λειτουργειες τους (χοντρο, ψιλο). 😆
  για αυτο και οι κουτσουλιες τους ειναι τοσο υδαρεις μερικες φορες.
  το ξερω καλα, ειχα φαει καποτε στο κεφαλι μου μια κουτσουλια απο ενα τεραστιο πουλι στην αιγυπτο και με εκανε…..
  σαν να μου ηρθε γεματος κουβας 😆

   
 20. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 01:22

  @ μούργος 4
  Έτσι , έ ;;;…
  Όσο για το … Αιγυπτιακό …. τεράστιο πουλί ….(καλέ , τί καθόμαστε και λέμε βραδιάτικα ; ) δεν βαριέσαι … να θεωρείς τυχερό τον εαυτό σου , που δεν πετάνε και …. οι παχιές και οι ισχνές αγελάδες , εκείνου του γελοίου του … Φαραώ ….
  —————————
  Έχεις mail .

   
 21. stixakias

  31 Μαρτίου , 2008 at 11:35

  Η ιδέα σας για το φακελλάκι με άφησε γοητευμένο.

  Στον Αχιλλέα όμως για ορθοπεδικό, λέω τσου.

  Τα υπόλοιπα με βρίσκουν απόλυτα φωνήεν.

  υγ
  Σόρρυ σύμφωνο ήθελα να γράψω.

   
 22. Nina C

  31 Μαρτίου , 2008 at 12:24

  «Σας ορκίζομαι στην … έκπαγλο καλλονή μου »

  Ό,τι θέτε λέτε….

   
 23. faros

  31 Μαρτίου , 2008 at 12:37

  Το έβαλα … αλλού, τέλος πάντων (και ολίγων το ίδιο είναι!), καλημέρα, καλή βδομάδα σε όλους και ειδικά σε σένα, Silia!

   
 24. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 12:53

  @ stixakias
  «…Στον Αχιλλέα όμως για ορθοπεδικό, λέω τσου…»
  —————————————
  Γιατί καλέ μου φίλε , «όχι» στον λαμπρό και «ηρωικό» Ορθοπεδικό μας ; … Έχεις μήπως κάποια άλλη πρόταση ; … γιατί εγώ δεν έχω … και μόλις διάβασα το σχόλιο σου , συγχίστηκα , πήγα αμέσως στον Υπουργό μας και το … ανέφερα σαν …. μια λαϊκή διαμαρτυρία (να ξέρει τί του γίνεται , μπας και το διορθώσει) … Μου είπε «Έχει ο εν λόγω πολίτης κάποια άλλη πρόταση ; Αν , ναι , να μας την αναφέρει . Και με την ευκαιρία , ψάξε βρες , ποιός είναι , πως λέγεται , τι ψηφίζει , που ψωνίζει , τι γνώμη έχει για την ΝΔ , ποια είναι η πρόθεση ψήφου του στις επόμενες εκλογές , τί γνώμη έχει για την Ντόρα , του «τάξαμε» κάτι στην τελευταία προεκλογική περίοδο , τί σκέπτεται να κάνει με τους στίχους που γράφει και αν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση , με τον Αχιλλέα Καραμανλή ….
  Τί να του πω , Στιχάκια μου ; … Θα με βοηθήσεις ;;; Κάπως πρέπει να βγάλουμε κι εμείς τα …. ρουφιανάκια τα προς το ζην μας ….

   
 25. An-Lu

  31 Μαρτίου , 2008 at 13:03

  Κέντησες μιλάμε!!!!!!
  Τα σέβη μου 😉

   
 26. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 13:17

  @ Nina C
  Λοιπόν … Νίνα , ως εδώ και μη παρ ‘εκει … Δεν μας σηκώνει και τις δυό πια το Διαδίκτυο … Ενσπείρεις , έμμεσες φήμες (αν κατάλαβα καλά) ότι η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ , είναι ένας μύθος … Σου πετώ το γάντι … Οψόμεθα εις … Φιλίππους (Φίλιπποι = Διαδικτυακή πασαρέλα) …. Αυτό σημαίνει , πως σκέφτομαι να αναρτήσω διάφορες φωτό μου , φας , προφίλ , με γυαλιά , χωρίς γυαλιά , με περούκα , χωρίς περούκα (σ’ αυτό το τελευταίο δεν θα βάλω φλας γιατί μου καίγεται το φίλμ από την … αντανάκλαση πάνω στην φαλάκρα) , χαμογελαστή , συνοφρυωμένη (το καλύτερο μου) , … αλλά και ΟΛΟΣΩΜΕΣ , με μαγιώ , χωρίς μαγιώ , με τουαλέττα , με γόβα στιλέττο , με σαγιονάρες , με … σημαία μου μια φούστα , με ζαρτιέρες , με μαστίγιο , με ακάλυπτο τον «ξερετεποιόν» μου , με …. κεκαλυμμένο (εντέχνως) τον «ξερετεποιόν» μου , μόνη μου , με τους προσωπικούς μου σωματοφύλακες , και με τους προσωπικούς μου ψυχιάτρους …. ΚΑΙ με ΔΩΡΕΑΝ τα … υπογλώσσια για τους θεατές ….
  Και θα σε προκαλέσω , να κάνεις κι εσύ το ίδιο και …. ΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ .
  Ως εδώ !!!

   
 27. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 14:03

  @ faros
  Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου , φίλε Φάρε .
  Είσαι ένας ιππότης στην σχετικά άχαρη εποχή μας .

  @ An-Lu
  Να επιτέλους και μια original , σεμνή και προκομένη εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου …. Μια γυναίκα , που σέβεται τις ΚΑΘΑΡΑ γυναικείες ασχολίες , υποχρεώσεις και … hobbies …. Τα … κεντίδια , τα …. υφαντίδια , τα …. πλεξίδια και όλα τα εις ….»ίδια» (σκουπίδια , σαμιαμίδια , αντίδια … εννοούσα βρε … που αμέσως να με καρφώσετε με το επιτιμητικό σας βλέμμα)
  Σ’ ευχαριστώ An-Lu μου , σ’ ευχαριστώ και για να πανέμορφα slide-shows , που μου στέλνεις . Τα αγαπώ πολύ τα ζώα …. Αλλά ακόμη πιο πολύ , αγαπώ τους ανθρώπους , που τα αγαπούν και τα φροντίζουν , χωρίς να περιμένουν από αυτά , τίποτα περισσότερο από ένα κούνημα της ουράς ή από ένα τους βλέμμα .

   
 28. μούργος 5

  31 Μαρτίου , 2008 at 14:25

  μα εσεις δεν πετατε το γαντι στη Νινα!!!
  ωρολογιακη βομβα πετατε!!!
  αν το σηκωσει η Νινα και εχουμε την αναλογη συνεχεια, προβλεπω να σπασουν τα κοντερ στη wordpress
  (και μην αναρωτηθητε ουτε εστω ενα λεπτο και πειτε: θεε μου ποσο χαμηλα επεσα. )
  το φιλοθεαμων κοινο του μπλογκ, σας περιμενει με τη δεουσα αγωνια 😆
  η λασπη θα συμμετεχει με μεγαλη χαρα και θα κανει και το αναλογο μπανερακι .
  ισως κανουμε και ενα ποστ με στοιχηματα
  (ε, να βγαλουμε και κανα φραγκο απο αυτη την ιστορια) 😀
  υ.γ.
  το πηρα το μειλ και ευχαριστω πολυ. 🙂

   
 29. silia

  31 Μαρτίου , 2008 at 15:10

  @ μούργος 5
  Mα …. Μούργος …. έλεος δηλαδή … δεν βλέπετε πως με αντιμάχεται ;
  Και …. δεν πετάω ωρολογιακή (να μην έχει ευκαιρία να αντιδράσει) …. Αυτοσχέδια πετάω … κι άστην να ψάχνει για προκηρύξεις ….(Την Άννα της Ριανκούρ … την θυμάται κανείς ; )
  Και …. δεν φοβάμαι καθόλου … ΑΝ το σηκώσει (το γάντι βρε….) η Νίνα . Μεγάλη γυναίκα είναι με τα λουμπάγκα της … Πού να σκύβει ;… Μπορεί ;;;
  Και … Ας σπάσουν τα κοντέρ της WordPress …. ας πάει καλλιά της και ολόκληρη η WordPress …. Την Mourgospress , τί στην οργή την έχουμε στα σκαριά ;
  Και …. Τόξερα , χρυσέ μου , πως όλα τα καλά παιδάκια ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ , και περιμένετε με την δέουσα αγωνία τις … φωτο μου …. Νάσαι καλά .

   
 30. faros

  31 Μαρτίου , 2008 at 18:41

  Δηλαδή θα το … ξενυχτίσουμε σήμερα;;;;;;;;;

  (μια φήμη λέει πως η Νίνα πήγε … εκδρομή … αλήθεια είναι;;;;;;;)

  Πάντως για μένα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ (στην Ψυχή πρώτα και μετά …)

   
 31. Nina C

  31 Μαρτίου , 2008 at 21:53

  τσ τσ τσ… αγάπη μου… γεμάτο το βλόγι μου φωτό… και χωρίς να έχει προηγηθεί πέταγμα γαντιού, ώστε να τις πειράξω στο φώτοσοπ…

  τσ τσ τσ….

   
 32. faros

  31 Μαρτίου , 2008 at 22:02

  Ρε Νίνα η πάνω δεξιά φωτό στο … βλόγι σου (που τη σημαδεύει ένα … κακό πιστόλι, ντε) ΕΣΕΝΑ δείχνει;;;;;;;

  Silia, συγνώμη την πάτησες!!!!
  Αυτή είναι κούκλααααααααα ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

   
 33. silia

  1 Απριλίου , 2008 at 12:36

  @ Nina C
  Κάτι υπενίσσεσαι τώρα εσύ (φωτοσοπ), αλλά δεν το καταλαβαίνω γιατί οι γνώσεις μου πάνω στην ηλεκτρονική τεχνολογία , ομολογώ , ότι είναι φτωχές

  @ faros
  Είναι …. πανάθεμά με …
  Φίλε Φάρε , μεταξύ μας , … είναι κούκλα .

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: