RSS

ΙΕΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ vs ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

21 Φεβ.
Διάβασα την είδηση σε τοπική εφημερίδα
Πρωτοφανές . Μουσουλμάνα Ελληνίδα υπήκοος , κατέφυγε στα Δικαστήρια και κέρδισε την επιμέλεια των 4 της παιδιών , ερχόμενη σε αντίθεση , με την απόφαση του τοπικού Μουφτή .
Ο τοπικός Μουφτής , βγάζοντας το διαζύγιο αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια των δυό μικρότερων παιδιών στην μητέρα , και των δύο μεγαλύτερων (ένα κορίτσι 13 και ένα αγόρι 10 ετών) στον πατέρα . Η γυναίκα προσέφυγε στα Αστικά Δικαστήρια για να κερδίσει την επιμέλεια και των 4 ανήλικων παιδιών της , επικαλούμενη το γεγονός , ότι τα παιδιά υπέφεραν στα χέρια του πατέρα , δεν είχαν καμία προοπτική μόρφωσης , (αφού ο ίδιος διέκοψε τις σπουδές τους στο σχολείο) , ήταν ο ίδιος άνεργος , και με σοβαρά προβλήματα υγείας (προσκομίστηκε χαρτί από το ΙΚΑ , ότι είναι αλκοολικός με ψυχωτικές διαταραχές) . Με τα ασφαλιστικά μέτρα και με την τακτική διαδικασία , το πρωτοδικείο της …. (αναφέρεται η πόλη των τεκταινομένων) δικαίωσε την γυναίκα , κόντρα στην απόφαση του Μουφτή και παρέδωσε και τα 4 ανήλικα παιδιά στην μητέρα τους ….
Η είδηση στον τοπικό τύπο , συνεχίζεται με σχόλια και περιγραφές των δικηγόρων των δύο πλευρών , καθώς και των δημοσιογράφων και τοπικών παραγόντων … μπλα μπλα μπλα … κλπ…κλπ…
islam4
—————————————————————————–
Δεν θα σχολιάσω την είδηση , ούτε τις σχέσεις των ανθρώπων με τα θρησκευτικά τους συστήματα , ούτε από εθνικιστική , θεολογική , κοινωνική , μορφωτική σκοπιά … δεν θα σχολιάσω τις σχέσεις και τις διαφορές ανάμεσα στα φύλα , ή … ανάμεσα στους γονείς , ή το πόσο πιστοί πρέπει να είμαστε στους Νόμους τους θρησκευτικούς , της Πολιτείας , ή της Παράδοσης …
Δεν θα σχολιάσω ΤΙΠΟΤΑ … Δεν ήταν άλλωστε αυτός ο σκοπός μου …
Θα κάνω όμως κάτι άλλο : Όταν διάβασα αυτή την είδηση , την περιέφερα στο πλούσιο (αριθμητικά) μουσουλμανικό φιλικό μου περιβάλλον και σταχυολόγησα τις σκέψεις , τους συνειρμούς , τις γνώμες , τις αντιρρήσεις , τους συλλογισμούς , τις εκδοχές , τις απόψεις , τις ιδέες και τα συμπεράσματα τους …. Και έτσι αυτούσια σας τις παραθέτω …
Η κρίση , … δική σας :
1) Kανένας Νόμος δεν είναι πάνω από τον Νόμο του Θεού … Και λάθος να νομίζουμε ότι έκανε ο Μουφτής , πρέπει να σιωπούμε … (Άντρας 53 ετών – Πανεπιστημιακή μόρφωση)
2) Μια χαρά τα μοίρασε ο Μουφτής … Τα παιδιά είναι του … πατέρα τους . Η μάνα τα «φιλοξενεί» στο κορμί της … Ντροπή της που πρόσβαλε τον Σοφολογιώτατο , αν και αυτός τις έδωσε έστω και τα δύο παιδιά , στερώντας τα από τον άντρα … (Γυναίκα 38 ετών-μητέρα κόρης , – Πανεπιστημιακή μόρφωση)
3) Μια χαρά θα ζούσαν τα παιδιά με τον μπαμπά τους κι ας μην δούλευε … Θα τα πρόσεχε η νέα του γυναίκα … Ενώ ο νέος πατέρας θα … έβλεπε ερωτικά την κόρη (13 ετών !!! ) και δεν θα φρόντιζε για να βρει καλή δουλειά και να κάνει καλό γάμο ο γιός (Άντρας 64 ετών , μόρφωση Δημοτικού σχολείου) .
4) Η … Κυβέρνηση φταίει … Αν δεν διόριζε αυτή , όποιον Μουφτή θέλει , και τον διαλέγαμε εμείς , όπως … όρισε ο Αλλάχ , δεν θα ακούγονταν τώρα αυτά τα «ρεζίλια» … (Άντρας 59 ετών -μόρφωση Δημοτικού σχολείου)
5) Ακούς εκεί … γυναίκα στα Δικαστήρια … Θα είχε μάλλον γκόμενο τον δικηγόρο … Κόλπα για να μειώσουν την δύναμη του Ισλάμ … (Γυναίκα 51 ετών – αγράμματη)
6) Επιτέλους … ακούστηκε και η φωνή μιας γυναίκας … Ποιός ξέρει τι ξύλο έτρωγε … Και ξύλο , και να χάσει τα παιδιά της … ε, δεν τρώγεται με τίποτα … Μην πείς σε κανέναν τί σου είπα … (γυναίκα 26 ετών – μόρφωση Δημοτικό σχολείο) .
7) Τί θα πει «Ήταν τρελλός με χαρτί απ’ τον γιατρό» ;… Ξέρω εγώ . Το χαρτί το είχε πάρει , πληρώνοντας τους γιατρούς , για να παίρνει σύνταξη , γιατί ποιός ζει με ένα μεροκάματο σήμερα πια ;… Μια χαρά ήταν … Όταν έφυγε η λεγάμενη , θυμήθηκε πως είχε ο άντρας της «χαρτί τρελλού» ;… Μόνο και μόνο για να του πάρει τα παιδιά του ;… Αλλά τί περιμένεις … Έλληνες Δικαστές … Ας ήταν στην Τουρκία …και θα σού’λεγα . (Άντρας 45 ετών -Γυμνασιακή μόρφωση)
8 ) Τί τα ψάχνεις ρε Σίλια ;… Τί πας να μας πεις ;… Πως ο Δεσπότης σας είναι καλύτερος ;… Εσένα δηλαδή δικαίως σε αφόρισε ;… Όλοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι κάποτε κάνουν και λάθη … Και στο κάτω της γραφής , στα ίσα τα μοίρασε τα παιδιά ο Μουφτής , που κι αυτός … άνθρωπος είναι … Τα πιο μικρά στην μάνα για να τα μεγαλώσει και τα μεγάλα στον πατέρα τους για να έχουν «πρόσωπο» στην κοινωνία (; ) και να τον φροντίζουν (! ) , που τον εγκατέλειψε η γυναίκα του … (Άντρας 58 ετών – Πανεπιστημιακή μόρφωση) .
9) Μη δίνεις σημασία κυρά-Άννα σε δαύτους … Κιπτήδες (γύφτοι) είναι … Αυτοί για ένα ευρώ ή ένα γ@%$^ι , και την μάνα τους θα ρεζίλευαν … όχι τον Μουφτή … Τους δίνει ο Μουφτής λεφτά ;… όχι … Οι Δικαστές όμως ;… ξεφτίλες … το είπε και η … τηλεόραση (πως είναι ξεφτίλες) . (Άντρας 55 ετών , αγράμματος) .
10) Τα παιδιά , είναι της μάνας τους … Ποιός τα γεννάει τα παιδιά ;… η μάνα τους … Άμα θέλει τα … πνίγει … δικά της είναι … Γεννάει ο Μουφτής παιδιά ;… κοιλοπονάει ;… όχι … Κανείς άντρας , δεν κοιλοπονάει … τά’ χουν γραμμένα οι άντρες τα παιδιά … εκεί που … τους γαργαλάει σαν τα φτιάχνουν … Άλλη γυναίκα παίρνουν … άλλα παιδιά φτιάχνουν … Άσε που ποτέ δεν ξέρουν …ποιός τα φτιάχνει … Μόνο να σουρώνουν και να δέρνουν ξέρουν … Όχι , αν δεν το ξέρεις … ρώτα και την … Παναγία σας … Αυτή ξέρει , αυτή κοιλοπόνεσε … όχι ο Θεός σας … (Γυναίκα 48 ετών , αγράμματη) .
islam3
Κάπου πιο πάνω έγραψα :»Η κρίση , δικιά σας» … Θα ήθελα πριν κρίνετε , (και πρίν αρχίσει να διαμαρτύρεται και ο φίλος μου ο Μούργος , για … απόκρυψη στοιχείων) να σας προειδοποιήσω να λάβετε υπ’ όψη σας , ότι , απ’ αυτούς τους ανθρώπους , που σταχυολόγησα τα παραπάνω , άλλοι όπως είναι γνωστό , είναι άντρες ή γυναίκες , νέοι , ή λιγότερο νέοι , μορφωμένοι , ή όχι , αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν , όπως η πολιτική τους τοποθέτηση , η καταγωγή , το άν είναι γονείς ή όχι , καθώς και το επάγγελμα , ή η οικονομική τους κατάσταση ….
Κάποιος από αυτούς , είναι πολιτευτής , και κάποιος άλλος … ψυχικά ασθενής …
 

23 responses to “ΙΕΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ vs ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

 1. Αρης

  Φεβρουαρίου 21 , 2009 at 15:44

  Ειναι ασφαλως θεμα παιδείας και προκαταλείψεων…
  Θρησκεία … όπιο των λαων ! ! !
  Ετσι εχουν μεγαλώσει με αυτες τις αρχες αυτα τα πιστεύω και το κοράνι ως οδηγό και καθοδηγητή της ολης στασης τους απέναντι στην κοινωνία και την ιδια την ΖΩΗ…
  Δύσκολο να αλλάξουν δυστυχώς , θα ειναι σαν ν απαρνιούνται την θρησκεία , τις ριζες και τις παραδόσεις τους…

  Αρης

   
 2. μούργος

  Φεβρουαρίου 21 , 2009 at 19:36

  ενα «θετικο» που εχουν οι δυτικες θρησκειες ειναι η σχετικη ανεκτικοτητα σε καποια κοινωνικα θεματα. Σε πολλα αλλα ειναι ακομη στο μεσαιωνα.
  Δεν παυουν ομως και αυτες -οπως ολες οι θρησκειες- να ειναι το πιο αντιδραστικο και σκοτεινο κομματι για μια κοινωνια που θελει να παει μπροστα.
  Σιλια, δεν χρειαζοταν καμμια επιπλεον πληροφορια.
  ειναι γνωστες οι θεσεις που εχουν για τετοια θεματα οσοι πιστευουν σε αυτη τη θρησκεια.
  και η μορφωση δεν λεει τιποτα , γιατι αν ελεγε κατι, τα πανεπιστημια στην ανατολη θα ηταν καστρα δημοκρατιας και ανεκτικοτητας.
  μονο σκορπιες φωνες υπαρχουν.
  ειναι τραγικο το γεγονος και μπραβο στη μαγκια της γυναικας που κυνηγησε να παρει τα παιδια της.
  (φανταζομαι τι θα εχει τραβηξει και η περιπτωση 6, -ειναι και αγραμματη, ακομη χειροτερα-)

   
 3. silia

  Φεβρουαρίου 22 , 2009 at 17:09

  @ Αρης
  Δεν θά’ θελα κανείς να αλλάξει ή να απαρνηθεί την θρησκεία , τις ριζες και τις παραδόσεις του . Θα ήθελα όμως , ή μάλλον θα ευχόμουν , να αποκτήσουμε όλοι μας ασχέτως Θρησκείας ή Παράδοσης , Παιδεία . Παιδεία , με την ευρεία της έννοια , και όχι σχολική μόρφωση , γιατί , υπάρχει και … η περίπτωση 2

   
 4. silia

  Φεβρουαρίου 22 , 2009 at 17:30

  @ μούργος
  «ειναι γνωστες οι θεσεις που εχουν για τετοια θεματα οσοι πιστευουν σε αυτη τη θρησκεια»
  ————————————
  Κι όμως . Κάποιοι από ένστικτο , προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν (περίπτωση 6 και 10) .
  Και … ναι . Η μόρφωση δεν παίζει και σπουδαίο ρόλο … Εκείνη η περίπτωση 2 καρφώθηκε σαν μαχαίρι στην καρδιά μου … Δεν θα το «χωνέψω με τίποτα .

   
 5. faros

  Φεβρουαρίου 22 , 2009 at 17:37

  Ασφαλώς, δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης … άσε και που να τα ξέραμε δύσκολα μπορείς να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις …
  Γενικά υπεισέρχεται πάντα ο υποκειμενικός παράγοντας …
  Σε πρώτη ανάγνωση πάντως, ένα μεγάλο μπράβο στη γυναίκα που (άσχετα αν είχε δίκιο η άδικο, αν έκανε καλά ή όχι κλπ.) που τα έβαλε με ένα τόσο δύσκολο και θα έλεγα βάρβαρο κατεστημένο.
  Αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπει να υπάρχουν θεσμοί στην κοινωνία που να επιλαμβάνονταν, αλλά φυσικά μιλάμε για μια άλλη κοινωνία.
  Τώρα, για να σχολιάσει κανείς τους … σχολιαστές, θα πρέπει να οπλιστεί με πολύ μεγάλη υπομονή … αλλιώς πρέπει να βρίζει κάθε δευτερόλεπτο …
  Φανταζόμουν πόσο αντιδραστική και αντροκρατούμενη θρησκεία είναι η μουσουλμανική αλλά δεν περίμενα τόσο … !!!
  Και γράφεις ότι είναι και … πανεπιστημιακοί !!!
  Ίσως , γιατροί ;;;
  Άντε να πέσει ειδικά μια γυναίκα στα χέρια τους !!!
  Αν τους δεις πες τους, «σα δεν ντρέπεστε» !!!

  Την Καλησπέρα μου !

   
 6. olvios

  Φεβρουαρίου 22 , 2009 at 21:35

  όλοι μας ανεξάρτητα θρησκείας, πολιτικού συστήματος, γεωγραφικής θέσης, κλιματολογικών συνθηκών, πολιτιστικού περιβάλλοντος, φτιάχνουμε δρόμους για την επιβίωση, την επιτυχία, την αντιμετώπιση των δυσκολιών και τις περισσότερες φορές έχουμε την ευθύνη και της δυστυχίας μας.
  Το να θέλεις όμως να ζεις με τους κανόνες που κάθε φορά σε βολεύουν, μάλλον θα οδηγηθείς σε αδιέξοδο.
  Θα πρέπει η κυρία να αποφασίσει πως θέλει να ζήσει, το να πατάει σε δύο βάρκες είναι μάλλον ανθυγιεινό για την υγεία της και για την υγεία των παιδιών της.

   
 7. faros

  Φεβρουαρίου 23 , 2009 at 08:50

  Την Καλημέρα μου και Καλή Βδομάδα !

   
 8. tdjm

  Φεβρουαρίου 23 , 2009 at 10:03

  Μάλιστα….

  Η ξανθιά ,σαφώς θα συμφωνήσει με κάποια σημεία της δέκατης περίπτωσης.Οπως
  Γεννάει ο Μουφτής παιδιά ;… κοιλοπονάει ;… όχι … Κανείς άντρας , δεν κοιλοπονάει … τά’ χουν γραμμένα οι άντρες τα παιδιά … εκεί που … τους γαργαλάει σαν τα φτιάχνουν … Άλλη γυναίκα παίρνουν … άλλα παιδιά φτιάχνουν … Άσε που ποτέ δεν ξέρουν …ποιός τα φτιάχνει

  Σκληρό ε???? Κι όμως ….αληθινό. Σε όλες τις κοινωνίες ,σε όλες τις θρησκείες, σε όλους τους πολιτισμούς. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ,απλά και μόνο για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
  (Αντρες μην βγάλετε τώρα τα μαχαίρια).

  Πάντως μπράβο στην κοπέλλα που μπόρεσε και εναντιώθηκε σε έναν Μουφτή.
  Να λοιπόν τι μπορεί να κάνει μια μάνα για τα παιδιά της …Ας πούμε ίσως το πιο *ανώδυνο*? ,να πάει ενάντια στις καταβολές της . Να απαξιώσει τις ίδιες της τις αξίες!!

   
 9. marianaonice

  Φεβρουαρίου 24 , 2009 at 01:45

  Πιστεύω ότι ο Ισλαμισμός είναι η πιο αναχρονιστική και οπισθοδρομική θρησκεία του κόσμου!
  Γι’ αυτό οι μουσουλμάνοι κατά τη γνώμη μου όση μόρφωση και να πάρουν αν είναι θρησκευόμενοι, είναι δέσμιοι όλων αυτών των αντιανθρώπινων και φαλλοκρατικών ιδεών!
  Από εκεί πηγάζει και η βαρβαρότητά τους αλλά και το ότι μόνον μουσουλμάνοι συνήθως γίνονται «καμικάζι» και προτιμούν να σκοτωθούν για να πετύχουν τον σκοπό τους από φανατισμό και μόνο τις περισσότερες φορές!!
  Δέχονται την πολυγαμία για τον άνδρα και τη γυναίκα τη θάβουν μαζί του αν πεθάνει πρώτος αυτός! Αν δε, την πιάσουν να μοιχεύεται τη σκοτώνουν! Εδώ τη σκοτώνουν κι αν τη βιάσει κάποιος, και μάλιστα με λιθοβολισμό! Ή δεν θυμάμαι που, νομίζω πάλι μουσουλμάνοι είναι, αφαιρούν την κλειτορίδα από τα νέα κορίτσια για να μην αισθανθούν ποτέ ηδονή στο γάμο τους!
  Τι περιμένεις λοιπόν;;
  Πάλι καλά, μετριόφρονες ήταν οι ερωτηθέντες σου!
  Πολύ ωραία ανάρτηση!
  :))

   
 10. faros

  Φεβρουαρίου 24 , 2009 at 08:50

  Την Καλημέρα μου !

   
 11. suspect

  Φεβρουαρίου 24 , 2009 at 14:56

  Ισλαμαμπαντ……

  Τι καλα που γεννηθηκα Ελληνας….

   
  • siga

   Μαρτίου 8 , 2013 at 14:23

   Bαλε και μη μουσουλμανοςγιατι υπαρχουν και μουσουλμανοι!!!

    
 12. faros

  Φεβρουαρίου 24 , 2009 at 19:23

  suspect: κι ο … θίασος της σίλιας, Έλληνες είναι !!!

   
 13. faros

  Φεβρουαρίου 25 , 2009 at 09:23

  Την πιο καλή Καλημέρα μου !

   
 14. silia

  Φεβρουαρίου 26 , 2009 at 00:01

  @ faros
  «Αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπει να υπάρχουν θεσμοί στην κοινωνία που να επιλαμβάνονταν»
  —————————————
  Όσοι θεσμοί κι αν υπάρχουν , ή δημιουργούνται σε μια κοινωνία , αν οι άνθρωποι είναι ανήμποροι πνευματικά στο να τους ακολουθούν , πάντα οι κοινωνίες θα «πέφτουν» πάνω σε τοίχους και θα «σπάνε» τα μούτρα τους .
  ——————————————-
  Όπως και να έχει , χαίρομαι που ένας άντρας σκέφτεται και εκφράζεται πάνω σ’ αυτό το θέμα , όπως εσύ .

   
 15. silia

  Φεβρουαρίου 26 , 2009 at 00:09

  @ olvios
  Αν κατάλαβα καλά , θέλεις να εμφανίσεις , το θέμα , από μια άλλη οπτική … Ξέρεις … δεν σου κρύβω , πως κι εγώ , ήρθε στιγμή , που έκανα αυτή την σκέψη … Όμως , «σκόνταψα» πάνω στην αρχή , που λέει ότι υπάρχουν πράγματα , που δεν τα επιλέγουμε , αλλά επιβάλλονται μέσα μας και τα θεωρούμε και δεδομένα και έχουμε μάθει να ζούμε μ’ αυτά …
  Εννοώ , πως η γυναίκα αυτή , δεν διάλεξε να είναι Μουσουλμάνα , ούτε της δόθηκε κάποτε , κάποια ευκαιρία ,να ενημερωθεί , να δει τις εναλλακτικές της λύσεις , να κατηχηθεί σε κάτι άλλο , να …επιλέξει τελικά … Μόνο που όταν κινδύνεψε να χάσει τα παιδιά της … «ξύπνησε» μέσα της το … ένστικτο πια … Το ένστικτο , που είναι πάνω απ’ όλα .
  Βέβαια … μπορεί και να «παίζουν» και άλλα σενάρια (ας μην κολλάμε στο προφανές) , όπως πχ η άποψη 5 ή 9 …
  Με … αναστεναγμό θα ξαναπώ , κάτι κοινότυπο :
  – Όλα είναι θέμα Παιδείας και ευκαιριών .

   
 16. silia

  Φεβρουαρίου 26 , 2009 at 01:04

  @ tdjm
  ‘Εχεις δίκιο … «Σε όλες τις κοινωνίες , σε όλες τις θρησκείες , σε όλους τους πολιτισμούς» , συμβαίνει το ίδιο ….
  Kι ας ξιφουλκήσουν οι άρρενες .

   
 17. silia

  Φεβρουαρίου 26 , 2009 at 01:13

  @ marianaonice
  Αν διαβάσεις , λέξη προς λέξη το Κοράνι (αλλά και την Βίβλο) , υποθέτω , πως θα το (την) βρεις σωστό(ή) και έντιμο (η) και προστατευτικό (ή) για την Γυναίκα … Οι άνθρωποι όμως που ανέλαβαν την διάδοσή του (Της) , μετέφρασαν και το (την) φόρτωσαν με δικές τους ερμηνείες και προσθήκες …
  Έτσι επειδή οι μεταφραστές και διδάσκαλοι , ήταν άντρες , φτάσαμε , εκεί που φτάσαμε …
  Και ήταν άντρες , γιατί τότε , τα λίγα γράμματα που χρειάζονταν τα ήξεραν μόνο οι άντρες … Οι γυναίκες δεν είχαν χρόνο για γράμματα … Γεννούσαν και μεγάλωναν παιδιά … Αυτά τα παιδιά , που οι ανδρογενείς θρησκείες … αν θελήσουν επιχειρούν να τους τα πάρουν με το έτσι θέλω …

   
 18. silia

  Φεβρουαρίου 26 , 2009 at 01:22

  @ suspect
  Ελληνίδα ήταν (τέλος πάντων) και η ηρωίδα αυτής της είδησης .
  Μήπως θέλεις να πεις «Τι καλά που γεννήθηκα Χριστιανός» ;… Θαρρώ ότι πάλι δεν είσαι τυχερός ….
  Χιλιάδες Χριστιανοί κάθε μέρα παραβιάζουν κατάφορα τα δικαιώματα των γυναικών …
  Να θυμηθούμε τις διαμαρτυρίες των «Χριστιανών» αδελφών μας , όταν προτάθηκε η επισημοποίηση των αμβλώσεων ;… (η διάθεση δηλ. του γυναικείου σώματος , από την ίδια την γυναίκα) ;
  Και να ήταν αυτό μόνο ;….

   
 19. alepou

  Μαρτίου 17 , 2009 at 22:27

  σοκαρίστηκα μ’ αυτά που διάβασα! Μέσα σ΄όλους αυτούς δυο γυναίκες μόνο τάχθηκαν υπέρ της μητέρας. Ο Μουφτής έχει το αλάθητο στη συνείδηση τους…Θέλει πολύ δρόμο ακόμα η ανθρωπότητα και δεν υπάρχει χρόνος…

   
 20. silia

  Μαρτίου 17 , 2009 at 22:56

  @ alepou
  Κι εγώ μ’ αυτά που κατέγραψε το …ιδιότυπό μου γκάλλοπ … Αλλά ακόμη πιο σοκαριστικό , είναι πως αυτές οι δυο γυναίκες είναι σχεδόν αγράμματες , ενώ η νεαρά 38άρα μητέρα Πανεπιστημιακής μόρφωσης ;…
  Ανατρίχιασα .

   
 21. siga

  Μαρτίου 8 , 2013 at 14:28

  Ειμαι χριστιανος οχι πολυ φανατικός !!!(βασικα πιστευω αλλα απο ενα σημειο και μετα …χεστηκα κιολας!!)Οι
  μουσουλμανοι ας ξυπνησουνε για δικο τους καλο!!!Ας μορφωθουνε και ας κρινουνε!!!Αμα τους αρεσουνε να βιωνουνε τετοιες καταστασεις δικαιωμα τους!!!!

   
 22. siga

  Μαρτίου 8 , 2013 at 14:30

  !

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: