RSS

ΑΝΤΙΦΑΣΙΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (ή … οι 10 Εντολές κατά της φασίνας)

28 Σεπτ.
Επειδή αφ’ ενός νομίζω  πως το … παρασοβάρεψα τώρα τελευταία και αφ’ ετέρου αντιλήφθηκα ότι με το τελευταίο μου ποστ (περί «προσωπικότητας» μέσα στους χώρους του σπιτιού) , κάτι … έκανε «κλικ» μέσα σας , αποφάσισα να σας κάνω κοινωνούς μιας εντελώς πρωτοποριακής θεωρίας … (Είμαι μια ψυχούλα , εγώ… ) .
Πάμε λοιπόν :
Όσοι είστε άνθρωποι … κανονικοί , που ζείτε σε σπίτι με πάτωμα , έπιπλα , παράθυρα , φωτιστικά , μπαλκόνια και φοράτε ρούχα , εσώρρουχα , κάλτσες … θα γνωρίζετε καλά , το τρισκατάρατο Τέρας… την χρονοβόρα και φθοροποιό  … Φασίνα , που καταδυναστεύει , άντρες και γυναίκες , εργαζόμενες (και μη) … παντρεμένους (και μη) , μέρα μπαίνει , μέρα βγαίνει … αιώνες τώρα .
Φίλες και φίλοι !!! Σκλάβες και σκλάβοι !!! Ενωθείτε μαζί μου στην Αντίσταση για να ρίξουμε τον φασισμό της Φασίνας ! Τώρα υπάρχει ελπίδα ! Τώρα υπάρχει ένα πανίσχυρο όπλο : Το Αντιφασινικό Μανιφέστο και οι 10 Εντολές του … Ιδού … Πάρτε να έχετε :
1 . ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥ . ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΑΣΙΝΑ … ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .
Πρόκειται για την Λυδία Λίθο του Αντιφασινικού Μανιφέστου . Αμέτρητες Ελληνίδες και … μετρημένοι Έλληνες βαρυγκομούν κάτω από τον ζυγό της Φασίνας . Γιατί καλοί μου άνθρωποι ; Καθήστε και αναλογιστείτε : Τί είναι ένα σκονισμένο τραπεζάκι , μπρος στην απειλή του 3ου Παγκόσμιου πόλεμου ; Ένα ασκούπιστο πάτωμα , μπρος στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη ; μερικά ασιδέρωτα ρούχα μπρος στο AIDS ; Μια στίβα άπλυτα μπρος σε ένα σεισμό ή ένα τσουνάμι ;… Όταν έχετε να σκεφτείτε όλα αυτά τα καταστροφικά , σας μένει καιρός για δουλειές του σπιτιού ;… Έλεος πια .
2 . ΟΥ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ , ΕΙΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ , ΕΙΤΕ … ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ .
Η χρησιμότατη αυτή εντολή , αγκαλιάζει  ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στο σαλόνι-καθιστικό αλλά και τα πάντα μέσα στην κρεβατοκάμαρα … Γιατί να ξεσκονίσεις έναν χώρο , όπου έχεις τα μάτια κλειστά (ως γνωστόν στην κραβατοκάμαρα εκτός που κοιμόμαστε – κλειστά μάτια – , κάνουμε και … σεξ , όπου επίσης έχουμε κλειστά τα μάτια , λόγω … ηδυπαθείας – ναι … καλά – ) … Όσο για τα σκονισμένα μπιμπελό … ένα έχω να σας πω : Μην τα πειράζετε (τα μπιμπελο , βρε) και να είστε σίγουροι , πως ούτε αυτά θα σας πειράξουν .
3 . ΟΥΚ ΑΠΟΨΥΞΕΙΣ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ .
Παλιότερα , τα εγχειρίδια των κατασκευαστών ψυγείων έγραφαν «… απόψυξη κάθε τρεις μήνες» ή «… απόψυξη όταν ο πάγος φτάσει τα 6 χιλιοστά» … Ναι , σιγά , μην κυκλοφορούμε με ένα ημερολόγιο στο ένα χέρι και ένα … υποδεκάμετρο στο άλλο . Ένας είναι ο κανόνας κι αυτός εμπειρικός : Απόψυξη , όταν … δεν ανοίγει η πόρτα … Και , αγάπες μου … δώστε και λίγα ευρώπουλα παραπάνω , και πάρτε ένα μοντέρνο με αυτόματη απόψυξη … Τί στο καλό … Μια ζωή την έχουμε .
4 . ΕΞΙ ΕΤΗ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ , ΤΟ ΔΕ ΕΤΟΣ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟΝ (Η ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ .
Δεν μπορώ να καταλάβω τις αμέτρητες γυναίκες και τους «μετρημένους» άντρες που κάνουν γενική καθαριότητα κάθε αλλαγή εποχής . Ή το γιατί ανεβοκατεβάζουν τα χειμωνιάτικα από και … προς τις πάνω ντουλάπες , αφού την άλλη εποχή , πάλι το ίδιο θα κάνουν . Άσε που ώσπου να ανεβάσεις πλυμένο και διπλωμένο το τελευταίο μάλλινο πουλόβερ , το καλοκαίρι έχει περάσει και είναι ώρα για … κατέβασμα …
5 . ΤΙΜΑ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΙΝΑ ΕΥ ΣΟΙ ΓΕΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΓΕΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ .
Τα ντουλάπια είναι θησαυρός ανεκτίμητος και τα συρτάρια θεόσταλτο δώρο , γιατί εκεί μέσα στριμώχνεις όλα τα για καιρό άπλυτα , αλλά και αυτά που ναι μεν έχουν πλυθεί , αλλά η πιθανότητα για δίπλωμα ή σίδερο , είναι μάλλον … πολύ μακρυνή . Τα πετάτε λοιπόν στο ντουλάπι και … τα ξεχνάτε . Αν τηρήσετε σωστά αυτή την Εντολή , έχετε και έξτρα bonus δώρο . Ξεκαθαρίζετε το νοικοκυριό σας από περιττή σαβούρα (Ως γνωστόν , σπάνια οι άντρες θυμούνται αν έχουν 13 ή 10 πουκάμισα … Και αν παρ’ ελπίδα «κολλήσουν» και ζητούν «…εκείνο με τις γαλάζιες ρίγες…» , πετάξτε ένα θυμωμένο «Πού το έβγαλες και το παράτησες ;… Με ποιαν γυρνάς ;… Δεν με αγαπάς πια ;» και … καθαρίσατε .
6 . ΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙΣ
Γιατί να σιδερώσεις τα λινά , όταν όλοι λένε , πως η … γοητεία τους είναι ότι είναι τσαλακωμένα ;… Ή γιατί να σιδερώσεις τις πυτζάμες , όταν θα τις τσαλακώσεις στο πιτς-φυτίλι , μόλις θα τις φορέσεις και θα ξαπλώσεις ;… Ακόμα κι αν θα πέσεις στο κρεβάτι όχι για να κοιμηθείς , αλλά για να … να … να … τί το θέλεις το σιδέρωμα , αφού θα τις … βγάλεις ;… Κάποιες σκέψεις , είναι φοβερά ΑΠΛΕΣ … Κάτι σαν το αυγό του Κολόμβου , ένα πράμμα .
7 . ΟΥ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ
Η Εντολή , είναι σαφής . Δεν μπαλώνουμε ως την στιγμή που α) το ρούχο κινδυνεύει να αποσυντεθεί εις τα εξ ων συνετέθη ή β) οι άνεμοι προκαλούν επικίνδυνα για την υγεία σας ρεύματα ή γ) κινδυνεύετε να σας συλλάβουν για … επιδειξία . Για τις κάλτσες , ανακύπτει το ερώτημα , με τα δύο σκέλη ήτοι : α) Ξεπροβάλλουν περισσότερα από 2 δάχτυλα ; β) Αν ναι , σε ποσοστό άνω του 80% του μεγέθους (των δακτύλων βρε) … Αν η απάντηση είναι καταφατική , κάντε την καρδιά σας πέτρα και … μπαλώστε
(Για όσους-όσες , δεν ξέρουν τί ακριβώς είναι το μπάλωμα , ας μην ανησυχούν … Θα το μάθουν πολύ σύντομα , μέσα στον επερχόμενο Χειμώνα , ας είναι καλά τα νέα οικονομικά μέτρα , η Τρόϊκα , το ΔΝΤ και το Μνημόνιο … Άσχετο : Την Άγκελα Μέρκελ , γιατί την ξεχάσαμε και δεν την πολυφτύνουμε τώρα τελευταία ; )
8 . ΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ (η ΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙΣ κατά περίπτωση)
Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου όσο λιγότερο σκουπίζεις ή σφουγγαρίζεις , τόσο περισσότερο χρόνο εξοικονομείς για να περνάς ευχάριστα με το ταίρι σου … Αν ωστόσο δυσκολεύεστε να τα βρείτε με την αγάπη σας , αναρωτηθείτε : α) όταν περπατώ ακούγονται πολλά » κρατς»σε κάθε μου βήμα ; και β) Τα … χνούδια υπερβαίνουν τα 10 κυβικά εκατοστά ανά τετραγωνική παλάμη ; Αν απαντήσετε «ναι» και στα δύο … σκουπίστε . Αν απαντήσετε με ένα «ναι» και ένα «όχι» … την γλυτώσατε .
9 . ΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ , ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΘΑΡΟ
Είναι το μπαλκόνι σας , μουντζούρικο , ενώ όλα τα άλλα απαστράπτοντα ;… Ε , … ξεχωρίζει … Είναι μοναδικό … Έχει «προσωπικότητα» . Αλλά , λέω , πως … κάνατε τον κόπο και το καθαρίσατε και ο έξω κόσμος το βλέπει καθαρό και άσπιλο . Δικαίως λοιπόν αναπτύσσει ανάλογες προσδοκίες και για το εσωτερικό του σπιτιού … Γιατί λοιπόν να τον απογοητεύσεις ;… Τί κακό σου έκανε ;
10 . ΟΥ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ … ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ
Ελληνίδες , Έλληνες . ‘Ολες οι προηγούμενες εντολές , θα σας δυσκολέψουν , αλλά αυτή , θα σας ζορίσει κομμάτι περισσότερο . Γιατί , αν εφαρμόσετε όλες τις άλλες , το σπίτι σας , δεν θα εμφανίζει την τυπική καθωσπρέπει εικόνα ενός Ελληνικού σπιτιού . Και να είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε τα «πυρά» της … ΑΛΛΗΣ παράταξης … Τα παγωμένα χαμόγελα των φιλενάδων , τους αναστεναγμούς της μαμάς , τα βογγητά της πεθεράς , τους σπασμούς της γιαγιάς , και την άναυδη φάτσα του έτερου ημίσεως … Εδώ , δεν έχω να σας προτείνω τίποτα άλλο από επιμονή και υπομονή . Εδώ θα δείξετε από τί στόφα είστε φτιαγμένοι . Πάντως , να είστε σίγουροι , πως ο χρόνος είναι με το μέρος σας γιατί όσο συνεχίζετε την προσπάθεια να εφαρμόζετε τα προηγούμενα , τόσο θα συνηθίζετε στην ιδέα και τόσο οι κάποιες … ενοχές σας , θα … εξαφανίζονται .
———————————————
Σας αφήνω , με τον Χρυσό Κανόνα του Αντιφασινικού Μανιφέστου :
ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΜΟΝΟΝ Ο, ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ … ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ …
———————————————–
Κάτω τα ξεσκονόπανα !
Ζήτω τα … (φτουουουου γμτ … δεν βρίσκω μια καθώς πρέπει ομοιοκαταληξία)
————————————————————-
Και στην τελική … σας ρωτάω :
Θέλετε να καταντήσετε κάτι σαν αυτό : (;;; )
.
Ή ακόμα χειρότερα , κάτι σαν … αυτό : ???
.
.
Το παρόν ποστ με έβαλε στα φυτίλια , να το γράψω η νεόκοπη φίλη KaLLinaki, με ένα σχόλιο της στο προηγούμενο μου ποστ .
Γι αυτό και της το αφιερώνω

 

Ετικέτες: , , ,

57 responses to “ΑΝΤΙΦΑΣΙΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (ή … οι 10 Εντολές κατά της φασίνας)

 1. An-Lu

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 05:21

  Super! Συμφωνω και επαυξανω, για να μην σου πω οτι θα το κανω και share οπου βρεθω κι οπου σταθω!

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 00:27

   @ An-Lu
   Κάντο και … με πατατούλες στον φούρνο , αν κάνεις κέφι … Από την ώρα που αναρτάται ένα ποστ , ανήκει στους αναγνώστες του .
   Και … πολύ καλά κάνεις και συμφωνείς … Αλλά μην μένεις μόνο στις συμφωνίες … Εφάρμοζέ τις κιόλας .
   —————————-
   Μοσχοβολάς Ελλάδα … ή μου φάνηκε ;

    
 2. Νατασσα Φωκιανίδου Θεοδωρίδου

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 05:22

  Χαααααααχχχχααα!!!
  Υπέροχο πόστ!!!

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 00:29

   @ Νατασσα Φωκιανίδου Θεοδωρίδου
   Thanks Νατασσα .
   Έτσι μπράβο , να γελάς . Μου αρέσει σφόδρα .

    
 3. Νατασσα Φωκιανίδου Θεοδωρίδου

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 05:23

  Κοινοποιώ στο FB αβλεπί…;))

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 00:30

   @ Νατασσα Φωκιανίδου Θεοδωρίδου
   Ευχαριστώ και για την «διαφήμιση» στο facebook .

    
 4. Λένα

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 08:54

  Χαχαχαχαχα!
  Όλες, όλες μια προς μια θέλω να ακολουθήσω ευλαβικά μόλις μπορέσω να ξεφύγω από τα νύχια του επιθεωρητή-μανούλα!
  «Κάθεσαι;;;;;; τίποτα δεν έχεις να κάνεις;;;; Χάλια αυτό το σπίτι! Ήθελα να ξέρω τόσα χρόνια μαζί μου τίποτα δεν έμαθες; Τίποτα δεν είδες; Δε φταίει κανείς, εγώ, εγώ φταίω που σου τα έφερνα όλα στο χέρι! Τα σιδερωμένα πάνω στα κρεβάτια είναι ακόμη; Που κοιμάστε; Και τα πιάτα από πότε είναι άπλυτα εδώ; Από χθες το βράδυ;»
  Να ζητήσω βοήθεια ή είναι αργά;
  Μπα λέω να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη ή χώρα ή ήπειρο καλύτερα!

  Καλημέρααααα
  🙂

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 14:07

   @ Λένα
   Λοιπόν γλυκειά μου Λένα , μου θύμισες την … ζωή με την μάνα μου , όχι γιατί είχαμε … παρόμοιες μάνες , αλλά γιατί είχαμε … ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές . Όσο ήμουν μικρή , δεν μ’ άφηνε να κάνω καμιά δουλειά , με την προτροπή «Διάβαζε εσύ , και αν διαβάζεις θα μπορείς αργότερα , να έχεις κάποιον άλλον να σου κάνει τις δουλειές» (Σημειωτέον , ότι όταν εγώ ήμουν παιδί , σπάνια οι γυναίκες μορφωνόντουσαν και έβγαιναν έξω να δουλέψουν και οι δουλειές ενός μορφωμένου είχαν ιδιαίτερη πέραση και αξία και … αποδοχές) . Όταν ήμουν νεαρή μου έλεγε : «Άσε σε μένα τις δουλειές . Εσύ , κοίτα να χαρείς τον όποιο ελεύθερο χρόνο σου . Το να είσαι χαρούμενη είναι σπουδαιότερο , από ένα συμμαζεμένο σπίτι» . Το σπίτι μας ήταν πάντα νοικοκυρεμένο … Μπορεί να μην ήταν στην τρίχα , αλλά ήταν αξιοπρεπές . Πολύ αργότερα , όταν δεν τα κατάφερνε πια , ήρθε η ώρα να δικαιωθεί σ’ αυτό που μου έλεγε σαν ήμουν παιδί … Τις δουλειές πια (τις ζόρικες τουλάχιστον) , τις έκαναν οι … επαγγελματίες .
   Το ευτύχημα ήταν , πως από μια τέτοια μητρική «αγκαλιά» (με την μεταφορική έννοια η λέξη «αγκαλιά» ) , πέρασα στην «αγκαλιά» του νυν συζύγου μου , που εντάξει , δεν έκανε αυτός τις δουλειές του σπιτιού , αλλά μοιράζονταν πάντα , τα … πάντα . Άλλωστε , λείπαμε τις ίδιες (αριθμητικά) ώρες στην δουλειά , κάναμε τα ίδια ξενύχτια , περνούσαμε το ίδιο στρες (για την δουλειά μιλάμε πάντα) , και στο τέλος του οικονομικού έτους , η βεβαίωση αποδοχών μας … είχε ακριβώς επάνω της τα ίδια νούμερα …
   ———————————–
   Συγχώρεσέ μου αυτό το «σεντόνι» … Μοιάζει να περιαυτολογώ και είναι ίσως κάπως σκληρό … αυστηρό … Αλλά υπόσχομαι να είναι η μόνη … σοβαρή απάντηση σε σχόλιο σ’ αυτό εδώ το ποστ , που γράφτηκε , με μόνο σκοπό , … να γελάσει λίγο το πικραμένο μας χειλάκι .
   Καλήμέρα και σε σένα γλυκειά μου .

    
 5. faros

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 09:13

  Ουπς !!!
  Άλλο ένα γυναικείο ποστ όπως – παρ΄όλη τη φιλότιμη προσπάθεια του … προλόγου να εμφανειστεί κι ως αντρικό – αποδεικνύεται περίτρανα από την 1η … εντολή και φυσικά και τις … αποκαλυπτικές φωτό !!! 😀

  Όμως …
  1. Λένε «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» – στο κάτω κάτω της γραφής μόνο .. αυτήν έχουμε (την μισή … αρχοντιά ντε, την άλλη … μισή την έχουν … άλλοι) !
  Άσχετα με τα … γεγονότα ή τις … επισκέψεις !!!

  2. Ειδικά στην κρεββατοκάμαρα πρέπει να έχετε (εσείς, οι γυναίκες) ξεσκονίσει ΠΑΡΑ πολύ καλά !
  Ξέρεις τι σπαστικό είναι να σας ακούμε να λέτε:
  – Ουφ, πάλι μια αράχνη στο ταβάνι … :mrgreen:

  3. Ξεχνάς μια απλή παράμετρο. Με την απόψυξη, επιτέλους, βρίσκεις εκείνο το κρέας που αγοράστηκε πριν … τρεις μήνες και ακόμα να το μαγειρέψεις παρά τις επανειλημένες οχλήσεις του συζύγου !!! 😀

  4. Απλά, κάθε εποχή (ήτοι δυο φορές το χρόνο, μόνο – σκέψου ότι μαγαζιά αλλάζουν … βιτρίνα κάθε τρεις και λίγο), βρίσκει η γυναίκα την ευκαιρία να κάνει Γενική Πρόβα στις κατά φύσιν αρμοδιότητες και δεξιότητές της ! 😀

  Αυτά προς το παρόν – νομίζω ότι έδωσα αρκετές αφορμές για να βγάλετε … καπνό απ΄τα ρουθούνια σας ( 😀 😀 😀 ), η … συνέχεια στο επόμενο (σχόλιο, ντε) !

  Θερμή Καλημέρα – δεν παίζεσαι, λέμε ! 😀

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:06

   @ faros
   Αν νομίζεις , ότι το ποστ είναι αυστηρά γυναικείο , και ότι αυτό αποδεικνύεται από τις αποκαλυπτικές φωτο , πλανάσαι πλάνην οικτράν , διότι η επίμαχος φωτο της καλλίπυγου (λέγε με «ξέκωλο» ) χαρωπής νοικοκυρούλας , είναι παρμένη από αυστηρά ανδρικό περιοδικό .
   Πάμε λοιπόν :
   1. Πολύ καλά κάνουν και λένε πως “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά” , αλλά βρε παιδάκι μου … Μίζερα πράγματα … Μισά και τσουρούτικα … πετσοκομμένα , πως να το πω … Εγώ πρεσβεύω , πως , αν είναι να έχεις αρχοντιά , να την έχεις … ολόκληρη … Και μια και αναφερόμαστε σε … επισκέψεις … έλα εσύ να με επισκεφθείς και εγώ θα φέρω μέχρι και πολυπληθές συνεργείο … μη σου πω ότι ακόμα και τον ίδιο τον ημίθεο Ηρακλή θα φέρω να καθαρίσει την κόπρο του … Αυγεία
   2. Αχ , αγάπη μου Φάρε … Ειδικά στο θέμα της κρεβατοκάμαρας , έτσι και το … αντρικό «ποστ» , δεν είναι … ενδιαφέρον , είτε ξεσκονίσουμε και ξαραχνιάσουμε … πάλι … οι νυχτερίδες κι αράχνες του ταβανιού θα τραβουν το ενδιαφέρον μας … Πάλι κάτι τέτοιο θα ακούτε… (Αυτά έχει η … ιεραποστολική στάση … Γίνε καημένε λίγο πιο μοντέρνος , μπας και γλυτώσεις από κάτι τέτοια «σπαστικά» …
   3. Εδώ , όντως βρίσκω να έχεις κάποιο δίκιο … Όντως , όλοι κατά καιρούς , έχουμε ανακαλύψει κατεψυγμένα … μαμούθ μέσα στην κατάψυξη . Ωστόσο , έχω να συμβουλεύσω τις απανταχού «εξερευνήτριες» των οικιακών … Ιμαλαΐων έτσι και τους οχλεί επανειλημμένα ο σύζυγος «φτιάξε μου το κρεατάκι » και ξανά «φτιάξε μου το κρεατάκι » … έτσι και το βρούνε το κρεατάκι , να του το φράξουν στο κεφάλι … να ησυχάσουμε όλοι από τις …οχλήσεις .
   4. Φαντάσου , λέει , και ο άντρας μόνο κάθε αλλαγή εποχής να … ασκεί τις κατά φύσιν αρμοδιότητες και δεξιότητές του !!!… Α χα χούχα !!! Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω …
   ————————————
   Κι αυτό το τελευταίο , τί ήταν πάλι ;… Σε εξιτάρουν οι γυναίκες που βγάζουν καπνούς από τα ρουθούνια ;… Μη χειρότερα Φάρε μου … μη χειρότερα … Ε , αν είναι έτσι , να … ξαναρχίσω το κάπνισμα …
   Σε φιλώ γλυκά για το «Θερμή Καλημέρα – δεν παίζεσαι, λέμε» .

    
 6. glykeiapiperoriza

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 14:04

  Γιατί δεν μετακομίζουμε όλες σε ξενοδοχείο να τα κάνουν ΟΛΑ οι ΑΛΛΟΙ για μάς!

  Γιατί οι άντρες (……..) νομίζουν ότι η φασίνα αφορά μόνο τις γυναίκες και θεωρούν την παραπάνω ανάρτηση ως «Άλλο ένα γυναικείο ποστ»?

  Συγνώμη αν σας ταράζω με τις φιλοσοφικές μου απορίες!

  Εγώ πάντως αντιστάθηκα προ πολλού, όταν προέκυψε στη ζωή μου ένας σύζυγος που είχε δικαίωμα αλλά όχι υποχρέωση στην καθαριότητα. Πιστέψτε με, ναι λέω αλήθεια, δεν είναι όλοι οι άντρες τέτοιοι. Ισως και στην Ελλάδα. Αλλά στο εξωτερικό σίγουρα.

  Τώρα προσπαθώ να βρώ τρόπο ν’αποφύγω εντελώς τη φασίνα κι ας είναι μοιρασμένη. Αν βρώ τον τρόπο θα τον μοιραστώ σίγουρα μαζί σας.

   
  • faros

   Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 17:49

   Γιατί και στο ξενοδοχείο, κάποιες γυναίκες (και πάλι) θα κάνουν όλες αυτές τις δουλειές …

   😀 😀 😀

    
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:52

   @ glykeiapiperoriza
   Οι άντρες , νομίζουν ότι η φασίνα αφορά μόνο τις γυναίκες και θεωρούν την παραπάνω ανάρτηση ως “Άλλο ένα γυναικείο ποστ” , γιατί … έτσι τους συμφέρει … Γιατί έτσι τους έμαθαν οι μαμάδες τους , με σκοπό να ξεκάνουν την σκορδόπιστη που θα τους τον πάρει για δικό της (την νύφη) .
   Καθόλου δεν με ταράζεις με τις φιλοσοφικές σου απορίες … Ίσα ίσα που μ’ ευχαριστεί να σε βλέπω εδώ και να μιλάμε …
   Καλώς ώρισες σου είπα ;
   Και αν βρεις τον τρόπο που λες , οπωσδήποτε να μου τον πεις , γιατί το Αντιφασινικό Μανιφέστο , πρέπει να εμπλουτίζεται συνεχώς , για να είναι ενεργό και χρήσιμο παντός καιρού και πάσας εποχής .

    
 7. DaisyCrazy

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 15:46

  Άννα μου μ’έκανες και γέλασα να’σαι καλά!
  Ειδικά η 10η εντολή είναι απίστευτη και η πιο δύσκολη απ’όλες τις άλλες μαζί! 😆

  Πολύ μου άρεσε κι η «Λυδία Λίθος του Αντιφασινικού Μανιφέστου». Έτσι μου’ρχεται να το κατεβάσω και τυπώσω για να το’χω πρόχειρο όποτε με πιάνει ανάγκη για φασίνα 😆 😆 😆 😆

  Κι αν κάνει το λάθος κανείς και θελήσει να πατήσει ποδι σπίτι μου μετά θα του λέω όλο καμάρι (τρομάρα μου!) «είναι το πιο βρώμικο στη γειτονιά αποκλείεται να το χάσετε!» χιχιχιχιχιχι -> κακό-συνομωτικό γελάκι

  Φιλάκια

  υγ. α ξέχασα να πω ότι όποιος με κατηγορεί θα λέω ότι πήρα την ιδέα απ’τη φίλη μου την Άννα και θα καθαρίζω! 😆

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:46

   @ DaisyCrazy
   Χαίρομαι τόσο , μα τόσο πολύ , που σε έκανα και γέλασες . Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα μέσα στην καθημερινότητα μας , από ένα γέλιο ;
   Όσο για το ότι κατά καιρούς σε πιάνει ‘ορεξη-ανάγκη για φασίνα … αααα να το προσέξεις αυτό καλή μου … Μόλις σε ξαναπιάσει , να ξαπλώσεις και να κάνεις γιόγκα , για να σου περάσει .
   Και ναι … όποιον σε κατηγορεί για κάτι τέτοια , να τον στέλνεις σε μένα
   Φιλάκια .

    
 8. πρεσβύωψ

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 16:34

  Κυρία μου
  Απο πότε οι γιατροί της ειδικότητός σας ξύνουν αγιάτρευτες πληγές;
  Εμπλεξα με υποχόνδρια συμβία, που ακόμα προσπαθεί να πείσει τον γράφοντα και τους κανακάρηδές μας, ότι κακώς η ούρηση των ανδρών λαμβανει χώρα εις ορθίαν στασιν γιατί ετσι πιτσιλάμε τη λεκάνη!!! Η πλέον συνήθης φράση που ακούω τα τελευταία χρόνια απο τα όμορφα χείλη της είναι. Αχρηστε ούτε το lap-top δεν ξεσκονίζεις!!!
  Εάν της στείλω το έξοχο πόνημά σας θα αναφωνήσει. Τέτοια διαβάζετε εσείς οι βρωμιάρηδες και παίρνετε θάρρος!!!

   
  • faros

   Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 17:52

   😆 😆 😆 😆 😆

   υ.γ. τα δέοντα στην υπέροχη συμβία σου !

    
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:17

   @ πρεσβύωψ
   Πω πω !!!… σοβαρά ;… κάτι τέτοιο θα αναφωνήσει ;
   Α πα πα πα ! Η … τσοντοντίβα της WordPress έχω καταντήσει .!
   Τώρα , (επί του θέματος) , πέρα από κάθε πλάκα , κι εγώ όταν ξυπνώ με την τσίμπλα στο μάτι και σέρνομαι ως το μπάνιο βλαστημώντας που τελείωσε η ξάπλα , και κάθομαι πάνω σε βρεγμένη στεφάνη, είναι και Χειμώνας και τα καλοριφέρ , δεν έχουν ανάψει ακόμα , … ε , κάτι σαν τάση συζυγοκτονίας και παιδοκτονίας , το ομολογώ … με πιάνει .
   Λοιπόν , αυτό με την κατουρημένη λεκάνη , μου θύμισε ωραια ιστορία , που επειδή όμως είναι αρκετά μεγάλη για να την διηγηθώ τώρα , θα την κάνω ποστ … και θα σου την αφιερώσω … καημένε … ταλαιπωρημένε μου φίλε … Ακούς εκεί «Αχρηστε ούτε το lap-top δεν ξεσκονίζεις!!!» … Πού ακούστηκε αυτό ; Η γοητεία ενός λαπ-τοπ , είναι … οι σκόνες του (Να θυμηθώ , να το προσθέσω , αυτό το τελευταίο στο Αντιφασινικό Μανιφέστο) .
   ————————————–
   ΥΓ. Όσο για την εισαγωγή σας καλέ μου φίλε , έχω να σας πληροφορήσω , ότι οι γιατροί γενικώς , χωρίζονται σε δύο κατηγορίες … Την πολυπληθή κατηγορία των … ξενέρωτων και την ολιγοπληθή των … όχι-ξενέρωτων … Τα ντόπια , αλλά και .. διεθνή γκάλλοπ(ς) , λένε πως ανήκω στην δεύτερη .
   Φιλιά .
   (προς στιγμήν , μου ήρθε να σας αποχαιρετήσω με το «αύριο την ώρα που θα … πιτσιλάς την λεκάνη , θυμήσου αυτό το ποστ …» , αλλά το θεώρησα … υπερβολή) .
   Ξανά , φιλιά .

    
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:21

   @ faros
   Αν βρίσκεις υπέροχη την συμβία του Πρεσβύωπα , μάλλον κατουράς κι εσύ καθισμένος … Σταμάτα καλέ … Γελάει όλο το … Θρακικό Πέλαγος .

    
   • DaisyCrazy

    Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 14:22

    Περί κατουρημένου καθίσματος θα πω κι εγώ 😆
    Εμένα ο καλός μου κατουράει όρθιος αλλά σηκώνει το κάθισμα. Και όχι δεν του το έμαθα εγώ αυτό το ήξερε ήδη όταν τον γνώρισα πριν καμιά οκταετία. Μάλλον κάποιες γυναίκες είμαστε τυχερές τι να πω; 😉

     
   • silia

    Οκτώβριος 4 , 2010 at 02:23

    @ DaisyCrazy
    Ααααα , για να λέμε και του στραβού το δίκιο … σουφραζέτες , σουφραζέτες , κάτω τα ξεσκονόπανα και τα σφουγγαρόπανα … αλλά έτσι και έχεις άντρα να κατουράει … καθισμένος , ε… δε λέει … Ρίχτον στην … ανακύκλωση , και πάρε άλλον … Βρωμιάρη ;… Γκρινιάρη ;… απαιτητικό ;… Αλλά να κατουράει όρθιος … Ε , μην τα ισοπεδώνουμε όλα …
    Φιλάκια πολλά .

     
 9. μούργος

  Σεπτεμβρίου 28 , 2010 at 23:46

  😆
  [αυτο δεν ειναι ποστ ο υμνος της βρωμιαρας ειναι] 😆

   
  • kanali

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 12:01

   πες τα χρυσόστομε 😆

    
   • silia

    Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:28

    @ kanali
    Προς τί ο ενθουσιασμός με το σχόλιο του Μούργου , Καναλιώτη μου ;
    Κοίτα , ποιός μιλάει … Όχι κοίτα …
    (Εννοώ , να κοιτάξεις με προσοχή το avatar του Μούργου , … και συγκεκριμένα το … βρακί του) .
    Φιλιά και σε σένα και στην συμβία σου … (δεν πιστεύω , να πιτσιλάς κι εσύ την στεφάνη ; )

     
  • silia

   Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 18:20

   @ μούργος
   Αυτό το … «βρωμιάρα» , δεν πιστεύω να το λες με την … μεταφορική του έννοια …
   Καλέ , τι έπαθες ; Μήπως «μιλάει» ο Φάρος μέσα σου ;

    
 10. olvios

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 08:02

  Ένα νέο κίνημα, (?) (οι σουφραζέτες ποτέ δεν πεθαίνουν) αποτελεί ύπουλη απειλή για τον Άγιο Καπιταλισμό, με ένα χτύπημα στο υπογάστριο, ο αντικαταναλωτισμός θα χτυπήσει πρώτα τα ….. αστραφτερά και αποστειρωμένα, μετά τα Lacoste και τα Diesel ………….

  Ποτέ δεν ξέρεις,
  Για κάθε περίπτωση θα μένω ενήμερος.
  Και ….αλληλέγγυος

  Αεεεέραααααααα……

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 00:07

   @ olvios
   Ναι … ναι … Οι σουφραζέτες , είναι κάτι σαν … την Ελλάδα . Δεν πεθαίνoυν ποτέ . Αλλά ακόμα και να πεθάνουν , λέμε τώρα , βγάζουν από τα «σπλάχνα» τους , καινούριες , φρέσκες και πιο μαχητικές .
   ——————————-
   Ευδαίμονα καλέ μου … πολύ με ευχαρίστησε το σχόλιο σας . Επιτέλους και ένας άνδρας … αλληλέγγυος .
   Το «Αεεεέραααααααα……» , φαντάζομαι πως είναι πολεμική ιαχή και όχι ότι πρέπει να ανοίξουμε τα παράθυρα , γιατί σας έπνιξε η μπόχα από την βρώμα …

    
 11. faros

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 08:13

  Και που … είσαι, μούργε, όπου να ΄ναι, μάλλον, έρχεται και άλλο … χτύπημα !!! 😀 😀 😀

  Τέλος πάντων, Καλημέρα … καλή !

  Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με το 5, για να μην σου πέσουν … πολλά και … κουραστείς (ή … βαρυστομαχιάσεις !!! – διαλέγεις και … παίρνεις 😀 )
  Το λοιπόν, έχουμε και λέμε:
  1. Προϋπόθεση αυτής της εντολής είναι η ύπαρξη πολλών ντουλαπιών και … μεγάλων, γιατί απ΄ότι φαίνεται έχεις … κακούς σκοπούς (ως προς την ποσότητα … αποθήκευσης απλύτων) !!!
  2. Εντάξει, έβαλες τα άπλυτα στο συρτάρι, με τα … καθαρά τι γίνεται ;;;
  Θα τα … βγάλεις έξω ;;;
  Ή όλα … μαζί – «ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουν γίνει ροζ» ;;;;;;;;;;;
  3. Ποιος είπε ότι ΟΛΟΙ οι άντρες έχουν … 13 (σ.σ.!!!) πουκάμισα και μάλιστα με … ρίγες ;;;
  Δυο τρία κι αυτά με το ζόρι !!!
  Παρεχτός κι αν οι εντολές απευθύνονται μόνο στην … καλή (βλέπε πλούσια) .. κενονία !!!
  4. Αμ, καλή μου, αν ο άντρας … ξενοβγάλει το πουκάμισό του και το … ξεχάσει, να είσαι σίγουρη ότι θα έχει ξεχάσει κι άλλα πράγματα !!! 😆
  Οπότε … τζάμπα ο κόπος σας !!! 😛
  5. Το θέμα είναι να … «καθαρίσετε» με τον σύζυγο ;;;
  Αυτό είναι … εύκολο !
  (όλοι οι άντρες … καλόβουλοι είμαστε, στα όπα όπα σας έχουμε, βασίλισσες της … κουζίνας είστε !!! 😀 😀 😀 )
  Το θέμα είναι να … καθαρίσετε με τον εαυτό σας, με την συνείδησή σας, με τη … γυναικεία νοοτροπία σας – αυτή που να τα θέλετε όλα στην εντέλεια, με τάξη, στη σειρά, όλα να λάμπουν, να … τρίζουν από καθαριότητα)

  Αυτά … ουφ … έπεται συνέχεια !

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 01:21

   @ faros
   Όσο μπορώ πιο σύντομα , γιατί νύσταξα κιόλας , και πρέπει να κοιμηθώ γιατί αυριο με περιμένει μια δύσκολη μέρα : Πρέπει να τηλεφωνήσω στην οικιακή βοηθό να έρθει για να πλύνει κουρτίνες , στην Βουλγάρα σιδερώστρα , να σιδερώσει 7 πλυντήρια , τον κηπουρό να φτιάξει τον κήπο , τον κηπουρό Νο 2 να ποτίσει τα πευκάκια που φύτεψα στο βουνό , το συνεργείο καθαριότητας να καθαρίσει τις στόφες από τα έπιπλα , το συνεργείο των ταπητοκαθαριστών , να πάρει τα καλοκαιρινά χαλιά για πλύσιμο και τον τοπικό «Βασιλόπουλο» να μου στείλουν με τον υπάλληλο τα ψώνια το μεσημέρι … Όπως είναι φυσικό μετά από μια τόσο κουραστική μέρα , δεν πρόκειται να μαγειρέψω … Θα φάμε έξω …
   Λοιπόν :
   1. Τα πολλά ντουλάπια , συρτάρια , πατάρια , είναι το Α και το Ω ενός σπιτιού που θέλει να λέγεται … νοικοκυρεμένο .
   2. Τα καθαρά , θα τα βάλω , σε άλλο συρτάρι … Ροζ , είναι μόνον οι συζυγικές σχέσεις … Και κάποια … video .
   3. Το Νο είναι υποθετικό . Όσα όμως και να έχουν , πάντα (οι άντρες) θα ξεχνάνε πόσα ακριβώς είναι
   4. Δεν κατάλαβες … Το μυστικό είναι στο «Δεν μ’ αγαπάς πια…» Αυτό είναι που αποδιοργανώνει τους άντρες …. Το έχω δοκιμάσει πλειστάκις , με πολλούς άντρες … Πιάνει , πάντα .
   5. Κι εμείς , καλόβολες είμαστε . Απλά για να δεχθούμε τον ρόλο της Βασίλισσας της κουζίνας , πρέπει και ο άντρας να παίξει επιτέλους σοβαρά , πειστικά και προπαντός φιλότιμα και με υψηλή τέχνη τον ρόλο του … Βασιλιά της κρεβατοκάμαρας .
   Για το τελευταίο σου , βρίσκω ότι έχεις απόλυτο δίκιο , και καλά θα κάνουν , όλες οι αναγνωστριες αυτού του μπλογκ να το διαβάσουν και να ξανασκεφτούν την … σχέση τους με το νοικοκυριό .
   Πάω για ύπνο … Ξεθεώθηκα .

    
 12. Lilith

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 09:50

  Χμμ… δίκιο έχει ο Φάρος.
  Σπάνια έχω ακούσει άντρα να σέρνει το δάκτυλό του στην οθόνη της τηλεόρασης και να λέει «απαπαπα! τι σκόνη είναι αυτή!».
  Συνήθως εμείς έχουμε το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές η βεντέτα είναι ανάμεσα στις γυναίκες και στη σκόνη. 🙂
  Το Μανιφέστο σου, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά ψαγμένο και πολύ χρήσιμο για να χρησιμοποιηθεί από τους απανταχού τεμπέληδες ως άλλοθι. 😆
  Μια απορία:
  Ισχυρίζεσαι ότι αν δεν ασχοληθώ με τη φασίνα, θα καταφέρω να αποτρέψω τον τρίτο Παγκόσμιο, να βρω θεραπεία για το AIDS και να προβλέψω τον επόμενο σεισμό; Αυτό με σταματούσε μέχρι τώρα δηλαδή, ε; Η φασίνα! 😆
  Όσο για την απόψυξη… πού να μ’ έβλεπες σε παλαιότερα χρόνια με καλέμι και σφυρί να σπάω τον πάγο από την κατάψυξη! Μεγάλη απόλαυση!
  Πάντως, το Μανιφέστο σου θα έπεισε αρκετούς σήμερα στο να μην ασχοληθούν με την φασίνα.
  Μπορείς να είσαι περήφανη!
  Θα είσαι υπεύθυνη για τουλάχιστον 10 βρώμικα σπίτια!
  Χαχαχαχαχα!!!
  Πίστεψέ με, δεν ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τη φασίνα!
  Το πρόβλημα είναι ότι σιχαίνομαι (το ίδιο) και τη βρωμιά. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζω ένα δράμα!

  Φιλιά πολλά!

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 00:19

   @ Lilith
   Και βέβαια έχει (σ’ αυτό) δίκιο ο Φάρος … Μεγάλο δίκιο και προϋποθέτει επιστημονική παρατήρηση . … Α , να αποδίδουμε και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι .
   Για την απορία σου τώρα , … όχι κάνεις λάθος , δεν ισχυρίζομαι αυτό … Απλά λέω , πως αν σκέφτεσαι τα χειρότερα , μπορείς να ξεχνάς κάποια μικρά ζόρια … Είναι αυτό ακριβώς που είπα :
   Τί είναι λίγες σκόνες , μπροστά σε τέτοιες συμφορές ;
   Το να σιχαίνεσαι την φασίνα , σημαίνει ότι είσαι ένας νορμάλ άνθρωπος (ποιός νορμάλ , θέλει να του βγαίνει η ψυχή … )
   Από την άλλη πάλι , αν σιχαίνεσαι και την βρωμιά , σημαίνει (και πάλι) , ότι είσαι ένας νορμάλ άνθρωπος …
   Πόσο … «μπερδεμένη» είναι τελικά η ζωή μας !
   Φιλιά , ακόμα πιο πολλά .

    
 13. glaykidarling

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 10:10

  Είσαι ΘΕΑ σε προσκυνώ!!!!!!!!!
  πλάκα πλάκα Σήλια μου,έχω αρρωστεια με την καθαριότητα..έχω όμως αρρωστεια και με τα μανικιούρ μου
  το κομμωτηριο μου και το γυμναστηριο μου!
  έχω επίσης σφουγγαρίσει 3 το πρωί γιατι κάτι είδα στο πάτωμα και εκνευρίστηκα!
  Καλό είναι να διαβάζω και κανένα τετοιο ποστ μπας και ξεκολλήσω με τη μανία μου!

   
 14. silia

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 19:27

  @ glaykidarling
  Έλα βρε glayki … που με προσκυνάς κιόλας … Ένας υμνος δοξαστικός … μιά λαμπάδα ίσα με το μπόϊ σου … αρκούν .
  Α χα χα χα χα …
  Αυτές σου οι αντικρουόμενες αρρώστιες … τί τυραννια … Και ποιά νικάει τελικά ;
  Και να ξέρεις : Δεν υπάρχει γυναίκα που να … ερωτεύτηκε και να μη σηκώθηκε να σφουγγαρίσει στις 3 το πρωί γιατί κάτι είδε στο πάτωμα και εκνευρίστηκε … Επίσης «παίζουν» και οι παραλλαγές «να βάλει πλυντήριο» , «να σιδερώσει κουρτίνες» , «να αλλάξει γλάστρα στον μισοπεθαμένο βασιλικό» …
  ——————————-
  Nα με διαβάζεις … να μαθαίνεις . Μικρή είσαι ακόμα .
  Καλό βραδάκι να έχεις .

   
 15. faros

  Σεπτεμβρίου 29 , 2010 at 22:29

  Καληνύχτα από Σαμοθράκη – μου κάνει κόλπα το ιντερνέτι, τα λέμε το πρωί – αν μπορέσω ! 😀

   
  • silia

   Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 01:28

   @ faros
   Καλά που μου το είπες , για να ξυπνήσω νωρίς … Άντε για σένα στις 10.30 θα είμαι στο πόδι …
   Ξυπνώ συνήθως γύρω στις 11 …. Έχω τόσες δουλειές να κάνω καθημερινά …
   ————————————–
   Το Ιντερνέτι σου κάνει κόλπα , γιατί το καταράστηκα εγώ , επειδή δεν με καλείς να με φιλοξενήσεις στην όμορφη Σαμοθράκη …
   Άντε , φιλιά βρε …

    
 16. KaLLinaki

  Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 08:14

  Δεν υπάρχεις!!!!
  Απολαυστικό…δεν έχω άλλο!
  Κάτω τα ξεσκονόπανα , ζήτω τα…σκονόπανα σκέτο. Μη σου πω ότι θα βοηθήσουμε την κατάσταση μπαίνοντας με τα παππούτσια στο σπίτι, μασουλόντας την φρυγανιά το πρωί στο κρεββάτι χωρίς το βοηθητικό πιατάκι εννοείται…κτλ.κτλ
  Love ya~!

  p.s. ευχαριστώ και για την αφιέρωση. Αν είναι να σε «φτιάχνω » ‘ετσι να το κάνω συχνά 😉

   
  • silia

   Οκτώβριος 4 , 2010 at 01:34

   @ KaLLinaki
   Ναι … ναι … Και όχι με ό, τι νάναι παπούτσια , αλλά με … τρακτερωτά που μόλις πάτησαν τα κακά του σκύλου που βγάλαμε βόλτα … Και ναι … τα ψίχουλα από φρυγανιά , είναι πολύ … σεξουαλικά για όποιον ξαπλώσει επάνω τους το βράδυ …
   Καλέ πως μου ξέφυγαν αυτές οι προσθήκες στο Μανιφέστο ;
   ΥΓ. … να το κάνεις συχνά .

    
 17. faros

  Σεπτεμβρίου 30 , 2010 at 10:44

  Θερμή Καλημέρα, από την Σαμοθράκη !
  Μου κάνει νούμερο το ιντερνέτι και δεν μπόρεσα να στείλω τις οφειλόμενες απαντήσεις … θα το κάνω τώρα (κάπως) … ή έστω θα προσπαθήσω …

  – Από τις τρεις (3) αποδείξεις (για το γυναικείο του θέματος) επέλεξες να δεις την μία (1) ! ό.ε.δ. !!!

  1. Είχα δίκιο (επίσης) λοιπόν που είδα ότι το ποστ αφορά την … πλουτοκρατία !!! 😆
  Αφού θέλεις … όλη την αρχοντιά, μόνο αυτοί την έχουν, άσε που χρησιμοποιούν το … το … πως το είπες … τέλος πάντων το ξέκωλο για τις δουλειές τους – όπως και στα ξενοδοχεία !
  Διακρίσεις παντού !

  2. Το δικό μας το … «ποστ», τουλάχιστον, δεν … εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο σαν το … έλα να δεις το … Ιράκ !!! 😆 😆 😆
  Είναι, πάντα, έτοιμο προς … δράση – οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα ! 😀

  3. Ευτυχώς που παραδέχεσαι το δίκο μου, μην ξεχνάμε «ο έρωτα περνάει από το στομάχι των αντρών» και … πάει παρακάτω !!! 😀

  4. Και … πολύ σας είναι !!! Αλλιώς … κακομαθαίνετε !!!

  Αυτό που είπα στον πρεσβύωπα το εννοώ και ας με … προβοκάρεις ! 😀

  Εντάξει, μην το φωνάζει και τόσο …
  Εκμεταλλεύτρια … :lol
  Μην το μάθει κι ο … GAP, και μας κόψει κι άλλο τις συντάξεις – αφού, θα πει, με μια σύνταξη πληρώνεις τόσο … εργατικό προσωπικό, σας φτάνει και σας … περισσεύει !!!

  Κοίτα, το φαντάζομαι !
  Με τόση … κούραση – ξέρεις τι είναι να … τρως έξω ;;;;; -, άντε για ύπνο … να ονειρευτείς ότι ο σύζυγος κάνει τις δουλειές (μόνο ΤΟΤΕ) και συ … κάάάάάάθεσαι !!! 😆

  Μια κουβέντα για αυτό που σου άρεσε και συμφωνείς !
  Λέει, μια μέρα, ο ελέφαντας στο Λεοντάρι.
  – Ρε συ, πιο πέρα είναι ένας λαγός και λέει σε όλους ότι θα σε … απαυτώσει !
  Τρέχει λοιπόν το λεοντάρι, πλησιάζει το λαγό και του λέει με άγριο ύφος:
  – Τι είναι αυτά που λες ρεεεεεεεε !
  Κι ο λαγός (χωρίς να τα χάσει)
  – Να, λέμε και καμία … μακακία να περάσει η ώρα !!! 😆

  Ελπίζω να … ξύπνησες !!!
  Έτρεξα σε ιντερνετ καφέ για να μπορέσω να … ξεπληρώσω τα οφειλόμενα ! 😀

   
 18. faros

  Οκτώβριος 1 , 2010 at 10:16

  Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!

  ΔΕΝ ξύπνησεεεεεεεεεεεεεεε !!!

  Και, όλοι οι άλλοι ; Που είναι όλοι οι άλλοι ;

  Είπαμε ρε παιδιά: Κάτω τα ξεσκονόπανα όχι κάτω τα … πληκτρολόγια !!!!!!! 😆

  Πολύ Καλημέρα !

   
  • Liakada

   Οκτώβριος 3 , 2010 at 22:40

   Ξεσκονιζαμε τα πληκτρολογια μας Φαρε!

    
   • silia

    Οκτώβριος 4 , 2010 at 12:26

    @ Liakada
    Σιγά μη τα ξεσκονίζαμε …
    Έτσι το λέμε (σαν τις μ@λ@κίες του λαγού) για να περνάει η ώρα …
    Ένα ωραίο πληκτρολόγιο είναι το … σκονισμένο και γεμάτο ψίχουλα και χυμένους καφέδες , πληκτρολόγιο .
    ———————–
    Τί κάνεις εσύ ;… Σαν κομήτης εμφανίζεσαι και εξαφανίζεσαι τελευταία .

     
  • silia

   Οκτώβριος 4 , 2010 at 01:38

   @ faros
   Καλέ … κουράστηκα γράφοντας το ποστ (και όχι γιατί σφουγγάρισα) . Γι αυτό και κοιμάμαι μέχρι τις 10 … Όταν δεν είμαι τόσο κουρασμένη , ξυπνώ στις … 11 .

    
 19. grafeas pezikou

  Οκτώβριος 2 , 2010 at 16:09

  Κάτω το ένα… πάνω το άλλο!Τα μάθατε,τα μάθατε;Τώρα λέει στις στάνες θα βάλουν χημικές τουαλέτες..Γνωρίζετε γιατί;Επειδή λέει…τα κάτουρα των τσοπάνηδων,ρυπαίνουν κατά τον χειρότερο τρόπο..το περιβάλλον,όχι θα παίζουμε…

   
  • silia

   Οκτώβριος 4 , 2010 at 01:55

   @ grafeas pezikou
   Και βέβαια το μάθαμε …
   Ακόμα , έμαθα πως η Κυβέρνηση (δια του Υπουργείου Περιβάλλοντος) , θα επιβάλλει τις συζύγους των τσοπάνηδων , να καθαρίζουν το χώμα γύρω από τις στάνες , από τα κάτουρα των τσοπάνηδων , γιατί λέει σε μια χώρα που ΑΝΗΚΕΙ στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ , δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια προβλήματα … Εμπρός της γης οι … καλασμένες , να της τρίψουμε της Μπιρμπίλης το Αντιφασινικό Μανιφέστο στην μούρη …
   ——————————
   Κάνουμε και λίγη πλάκα , καλέ μου γείτονα , για να περνάει η ώρα …

    
 20. Liakada

  Οκτώβριος 3 , 2010 at 09:51

  Δεν παιζεσαι με τπτ τελικα! Ακου επος της φασινας! Με εβαλες σε σκεψεις γιατι …μολις εβαλα το φαι κι ελεγα να τακτοποιησω λιγο το μπανιο! Ε λοιπον δεν θα το κανω! Εχω πολυ πιο ενδιαφεροντα θεματα να ασχοληθω! Να σου σχολιασω πχ και να αμπελοφιλοσοφησω παρεα σας! Να μου πεις το κανεις αλλες μερες!Οχι! Και ειμαι μια χαρα και με τη συνειδηση μου και το σπιτι «αντεχεται»!
  Καιρος να αλλαξουν συνηθειες καποιοι αλλοι …
  Τι βιτσιο κι αυτο Θεε μου να κατουρανε ορθιοι! Αμ το αλλο να κανουν ντους και μετα σαν μπεις να νομιζεις οτι βρισκεσαι στη λιμνη της Βιστωνιδας? Ηθελα να ΄ξερα πολεμο παιζουν με το τηλεφωνο του μπανιου?
  Ψηλα το μανιφεστο Κοριτσια.
  Πολλοι τροποι υπαρχουν να γλυτωσουμε απο τη φασινα! Ο πιο γνωστος ειναι …να κανουμε κατι αλλο αντ αυτης! Αμα εισαι απασχολημενη πως να γινει? δεν εχουμε τρια χερια!
  Σιλια μου σε φιλω και καλημεριζωωωωω 😀

   
  • silia

   Οκτώβριος 4 , 2010 at 12:35

   @ Liakada
   Αντε μπράβο … Να κάνουμε κάτι άλλο αντι της φασίνας … Εγώ προτείνω αυτό
   Λαϊκιστί ονομάζεται «Χαμουρεύομαι τηλεφωνικά (και όχι μόνον)με τον ¨έτσι¨μου»

    
 21. Liakada

  Οκτώβριος 3 , 2010 at 09:55

  Ο μουργος σου πεταξε λασπη! Σε ειπε βρωμιαρα ο …ημιαιμος! ιιιιιιιιιιιιιιι 😀

   
  • silia

   Οκτώβριος 4 , 2010 at 12:31

   @ Liakada
   Ο μούργος να κοιτάει το … βρακί του , που το χρησιμοποιούν όλες οι βιομηχανίες απορρυπαντικών για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους … του στυλ :
   «Πλύντε με ΑΝΤΙΒΡΩΜΕΞ … Ακόμα και τέτοιου είδους λεκέδες βγάζει» .

    
 22. agriada52

  Οκτώβριος 3 , 2010 at 18:31

  Οι αράχνες έχουν κατακυριεύσει το σπίτι, και εγώ τις προσέχω για να πιάνουν τα κουνουπάκια. Αλλά τίποτα δεν κάνουν οι τεμπέλες, από ποιόν πέρνουν παράδειγμα;

   
  • silia

   Οκτώβριος 8 , 2010 at 16:52

   @ agriada52
   «Η … αράχνη έτσι και θα γεννηθεί , της κυράς της θα μοιάσει»
   ————————————
   Σοφή παροιμία του λαού …
   … Εγώ την έβγαλα .

    
 23. glaykidarling

  Οκτώβριος 4 , 2010 at 11:53

  Σηλια,κάνω μια προσπάθεια για να περάσω αυτό:
  http://glaykisdolcevita.wordpress.com/2010/10/03/on-ne-jette-rien%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8E-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/

  θα ήταν τιμή μου να λάβεις μέρος!

   
  • silia

   Οκτώβριος 8 , 2010 at 16:55

   @ glaykidarling
   Πολύ θα το ήθελα , αλλά …. δεν κατάλαβα καλά τί ακριβώς πρέπει να κάνω …
   Θα ήθελες να μου εξηγήσεις με λεπτομέρειες , εδώ ή αλλού ;

    
   • glaykidarling

    Οκτώβριος 11 , 2010 at 11:22

    Λόφω της κρίσης αλλά και της φαντασίας των γυναικών σκέφτηκα στο άλλο blog να κάνω μια «μόδα»
    Δεν πετώ τίποτα από τα παλιά μου ρούχα ,τα επαναφέρω από την ντουλάπα,τα φορώ ,τα αγαπώ!
    Έτσι ζήτησα από τις φίλες μου,να ανεβάσουν φωτο με ρούχα τους που δε θα χαρίσουν ή θα πετάξουν αλλά θα τα φορέσουν με χαρά και φέτος!
    Μετά η κάθε φίλη πρέπει να καλέσει άλλες τρεις να ανεβάσουν τα δικά τους παλιά αγαπημένα κομμάτια που θα φορέσουν φέτος!

     
 24. ΧΑΪΔΩ ΚΑΤΗ

  Οκτώβριος 5 , 2010 at 09:41

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ!!!!!ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ;;;;;;;;

   
  • silia

   Οκτώβριος 8 , 2010 at 17:00

   @ ΧΑΪΔΩ ΚΑΤΗ
   Α , μην με … υποτιμάς …
   Έχω ΠΑΝΤΟΥ , τους πράκτορες μου και τους παπαράτσι μου .
   Α , και με την ευκαιρία :
   Το κόκκινο στο κεφάλι , σε … «κόβει» λίγο . Βάλε ένα μαύρο (σαν την ποδίτσα) με χρυσές πινελιές και να είσαι σίγουρη ότι θα το προσέξει επιτέλους ο … σκορδόπιστος (ότι καθαρίζεις ΚΑΙ τα τζάμια) .
   ————————-
   Φιλιά Χαϊδούλα .

    
 25. faros

  Οκτώβριος 7 , 2010 at 13:14

  Χάιδω, μπας και σου βρίσκεται … τηλέφωνο ;;; 😀 😀 😀

   
  • silia

   Οκτώβριος 8 , 2010 at 17:05

   @ faros
   ΠΟΥ ΝΑΤΟ … ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ , ΜΕ την ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ;;;!!!…
   Έλεος πια ! Να μην δείτε μια γυναίκα να νοικοκυρεύει το σπίτι … Αμέσως … γλύφεστε .
   Δηλαδή με μας τις ανοικοκύρευτες , τι θα γίνει ;… Δεν πρόκειται να «σταυρώσουμε» άντρα ποτέ ;
   —————————–
   Χάϊδω , κάνε ότι δεν άκουσες … Σου την πέφτει …

    

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: